Som zvedavko, kedy mi povie môj frajírko v posteli, že som jeho cundra alebo niečo podobné.
A teším sa na to. Inokedy by si niečo také nikdy nedovolil a všetky slová na mňa sú veľmi milé, jemné. Nikdy na mňa inak nie je zlý
toto je birdz. tu nikto ani nesulozi.a ak hej tak to prebieha vo vsetkej pocestnosti podla pravidiel dohodnutych v zmluve a vsetko ostatne je NEPRIPUSTNE.
@tasha5 neviem co si mohla pochopit z komentu, ktorym som ani nevyjadrovala svoj nazor k otazke ale oki. (ja osobne nemam potrebu rozoberat taketo veci na nete)
nie som ten typ aby som pi*oval partnerke do tváre. Nejak to nie vo mne nie je.
A ešte by som sa chcel pánov humoristov opýtať, že čo ich vlastne k týmto slovám v posteli vedie. Aby som tomu lepšie rozumel. Ponížiť ako to ženy nepripustia ale sem tam majú rady sa dá predsa aj inak, slušnejšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Vacsinou to je bez komentarov
A teším sa na to. Inokedy by si niečo také nikdy nedovolil a všetky slová na mňa sú veľmi milé, jemné. Nikdy na mňa inak nie je zlý
Ale tak treba použiť v správnom čase a správna osoba.
okorenime si to sprostymi slovami
Povedzme, že v niektorých situáciach je to to najlepšie a niektorí to vyslovene potrebujú...
a teraz zistujem... že ...som bol asi chuj...
nič z uvedených sa mi k tomu nehodí, ale určite aj také existuje (len neviem, či práve v slovenčine)
@40
A ešte by som sa chcel pánov humoristov opýtať, že čo ich vlastne k týmto slovám v posteli vedie. Aby som tomu lepšie rozumel. Ponížiť ako to ženy nepripustia ale sem tam majú rady sa dá predsa aj inak, slušnejšie.
Aj tak sme zvery.