Co si myslíte o vulgarnom nadávaní? Myslíte ze môže dnes mladý človek co nenadava "uspieť" u ostatných? Prečo dnes 100% deciek v EU nadáva??? Ako by ste to vyriešili, a považujete to za problém? Ja osobne nemám rád prostredie kde sa fakt nadáva každé 2. s
sa tváriš jak keby si ty nikdy nenadával, stačí dať fórum o právach homosexuálov a hneď ukazuješ svoju pravú tvár, tak sa mi tu nehraj ty chamelón vypatlaný.
a kde si nabral, že 100% deciek v EÚ nadáva? to by KAŽDÉ JEDNO DIEŤA V EÚ muselo nadávať a ja ti viem hneď tisíced takých ukázať, ktoré nevedia ani "mama" povedať, nie to ešte nadávať.
@rayennn fakt ti hovorím, dá sa bez toho žiť a nieje to problém.. ja na základke som nadával jak pohan, a od konca základky po koniec strednej stále nehreším, nemám to za potreby. A ja si myslím, že dokážeš dnes v partii uspieť aj keď nenadávaš. Skrátka si na teba zvyknu a možno aj ich nejak pasívne odnaučíš nadávať
v piatom ročníku na základnej som si povedal, že nebudem pred nikým nadávať. bol som zvedavý ako dlho sa to dá vydržať. teraz som štvrták na výške a za celý ten čas som povedal nadávku len 3x a už som si tak zvykol, už nebudem nadávať nikdy
Nadával som celkom dosť ale na výške som sa to nejak prirodzene samo od seba odnaučil. Veľa ľudí to postupne stratí, tí, ktorí nie tým to nevadí a neobmedzuje ich to a robí im to dobre tak nech si nadávajú, prečo by nie ?
Maju zly vzor, to je cele. Podla mna by mala unia prijat zakon ze ak niekto zahresi na verejnosti ( dokazy to je na dlhsie) tak dostane pokutu od 30 do 1000E podla toho co povie.
Ako mladšia som samozrejme frajerila aj ja s týmto vyjadrením
Ale teraz osobne už nenadávam. Občas mi niečo vypadne samozrejme, ale to sa hneď ospravedlňujem. A na internete niekedy, keď nemôžem inak komentovať veci, tak ich zahviezdičkujem
jak si do pice prisiel na to ze 100% skurvenych debilnych zmrdov v EU nadava? a co vobec kurva koho-co do toho, ako sa ja vyjadrujem... ked budem chcet, tak vyfuckujem aj tvoju manku a mozes mi akurat tak zavidet...
wat? A čo je tak príšerné na nadávaní som nepochopila, celý birdz sa nad tým rozrušuje.
Ja absolútne nevnímam či niekto nadáva alebo nie, príjmam jeho spôsob vyjadrovania taký aký je.
Nenadávam preto, že chcem byť zaujímavá, snáď mi má právo sem tam niečo ujsť -.- A vyberaný slovník neurobil z nikoho lepšieho človeka.
Keď je niekto debil povahovo ani vycibrené vyjadrovanie mu nepomôže.
Nepovažujem to za problém, je to jednoducho slovné vyjadrenie pocitov. Slovník nemá nič spoločné s "úspechom" v rovesníckej skupine. A kým začneme kritizovať mladých, nezabúdajme, kto ich vychoval.
Ako môže niekto nadávať na inteligenciu ľudí, čo nadávajú? kokot o mne vieš a urobíš si o mne obraz len vďaka tomu, že nadávam? veď je to efektívny spôsob, ako sa odventilovať, považujem to za bežné a nikomu to nikdy nebudem vyčítať a nejde o žiadne zaradenie sa medzi rovesníkov, to len kresťania sa nám od stredoveku snažia nahovoriť, čo je zlé a čo by spoločnosť mala odsúdiť.
Ja si myslím, že nadávky ako "kokot,piča,kurva a tomu pod." su už historické a dosť trápne, používam ich síce všade ale decka by už mali začať vymýšlať nové nadávky ..A né v kuse to samé :ehm: ....Ja keď budem mať dieťa, dám mu zoznam, kde bude povinne musieť napísať 10 nadávok, raz za mesiac.
ja to prisposobujem ludom a prostrediu
ale vacsinou nadavam len vtedy, ked som velmi nahnevana
neznasam, ked niekto dava nadavky tam kde ch vobec netreba, napr:
,,...a isiel som tam, kur*a, a tam nikto nebol, pi*i, tak som sa otocil a isiel domov, do pi*i
nemam nic proti nadavkam a vulgarizmom, taktiez sam obcas pouzijem tento slovnik ale prekaza mi dost ked to niekto pouziva ako kazde druhe slovo a jebe tam nadavky od pol pasa kde pride, bez toho aby sa vobec zamyslel nad pouzitim vhodnejsej varianty
no neviem, ja nenadávam, ani od ľudí v mojom okolí nadávky často nepočujem. nepáči sa mi, keď sa ľudia vyjadrujú, ako keby ich vychovali niekde v krabici pod mostom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
sa tváriš jak keby si ty nikdy nenadával, stačí dať fórum o právach homosexuálov a hneď ukazuješ svoju pravú tvár, tak sa mi tu nehraj ty chamelón vypatlaný.
a kde si nabral, že 100% deciek v EÚ nadáva? to by KAŽDÉ JEDNO DIEŤA V EÚ muselo nadávať a ja ti viem hneď tisíced takých ukázať, ktoré nevedia ani "mama" povedať, nie to ešte nadávať.
Ale teraz osobne už nenadávam. Občas mi niečo vypadne samozrejme, ale to sa hneď ospravedlňujem. A na internete niekedy, keď nemôžem inak komentovať veci, tak ich zahviezdičkujem
» pokec.azet.sk/rayennn...
» pokec.azet.sk/rayennn... /nastenka
Ja absolútne nevnímam či niekto nadáva alebo nie, príjmam jeho spôsob vyjadrovania taký aký je.
Nenadávam preto, že chcem byť zaujímavá, snáď mi má právo sem tam niečo ujsť -.- A vyberaný slovník neurobil z nikoho lepšieho človeka.
Keď je niekto debil povahovo ani vycibrené vyjadrovanie mu nepomôže.
ale vacsinou nadavam len vtedy, ked som velmi nahnevana
neznasam, ked niekto dava nadavky tam kde ch vobec netreba, napr:
,,...a isiel som tam, kur*a, a tam nikto nebol, pi*i, tak som sa otocil a isiel domov, do pi*i
Tiež tak myslím.