super škola, ťažká škola.....a magisterské štúdium je veľmi veľmi ťažké, veľa ľudí odchádza z fitu po bc na fi muni, kde je magisterske studium znacne jednoduchsie.......a kde si studovala bc?
@fakecocacolazero
že tam majú riadne napču vedenie fakulty, ktoré robí všetko preto, aby štúdium bolo neznesiteľné... i keď som počul, že sa situácia pomaly zlepšuje? No každopádne lepšia voľba by bola asi FIT ČVUT alebo FI MU.
ze som sa na to vykaslal .. pokial nie si ritolez alebo nolifer (idealne oboje naraz), ktory tam chce stravit zvysok zivota na doktorantskom stusiu tyranim prvacikov a inych chudakov kompenzovanim si svojich komplexov a dokazovanim si toho, ze si malu Boh Brna tak to nema zmysel. Aj ked evidentne moji ex spoliziaci to dotiahli. Ja som zatrpknuty voci vysokym skolam vseobecne. Takze to je jedno. Ale par konkretnych magorov na tej skole by som nonstop kopal do zadku. Inak super skola. Pekna, moderna. Pokrokova.
ja mám zas len dobré skúsenosti, učitelia(az na zopar vynimiek) vacsinou mili, radi pomozu, ale chcu od teba vela, to je pravda... @Nat22 neviem, či z fei prist do brna na fit je najstastnejsie riesenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» honzajavorek.cz/blog/byl-jsem-f...
» stoyan.cz/clanky/zhodnoce...
...prípadne diskusie na root.cz...
síce to nie je celkom o mgr štúdiu, ale dotvára to obraz o škole...
ja som si tiež podával na FIT VUT prihlášku a teraz to už aj celkom ľutujem, ak je teda pravda, čo sa o tej škole hovorí...
že tam majú riadne napču vedenie fakulty, ktoré robí všetko preto, aby štúdium bolo neznesiteľné... i keď som počul, že sa situácia pomaly zlepšuje? No každopádne lepšia voľba by bola asi FIT ČVUT alebo FI MU.
@Nat22 neviem, či z fei prist do brna na fit je najstastnejsie riesenie