Spotřební chemie vyzerá mega, pokúšam sa nehrabať na tej stránke a neplakať, že som nešla na ČVUT.
Skvelé predmety
Na STU je podobný odbor ako ten prvý, čo uvádzaš, a zákulisne sa tvrdí, že zamestnávatelia preferujú chemikov vo výskume z prírodovedeckých fakúlt klasických univerzít, farmaceutov, materiálových inžinierov, technológov atď, ktorí mali užšiu špecializáciu a nie takúto všehochuť.
(Osobne si to netrúfam posúdiť, len toľko som počula.)
Tiež si myslím, že materiálové inžinierstvo je na STU super nie len preto, že ročne ho končí len pár ľudí a s týmto zameraním ho produkuje len STU MTF --- ale tiež aj preto, že to nie je úplne teoretické a defektoskopické či krištalografické skúšky robíš aj prakticky ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Skvelé predmety
Na STU je podobný odbor ako ten prvý, čo uvádzaš, a zákulisne sa tvrdí, že zamestnávatelia preferujú chemikov vo výskume z prírodovedeckých fakúlt klasických univerzít, farmaceutov, materiálových inžinierov, technológov atď, ktorí mali užšiu špecializáciu a nie takúto všehochuť.
(Osobne si to netrúfam posúdiť, len toľko som počula.)