Premýšlate často nad budúcnosťou a máte jasne stanovené ciele kde sa vidíte o pár rokov ? Alebo sa nechávate spontánne unášať a nečakáte, neviete čo príde ?
o par rokov sa vidim v byte v norsku uplne sam s dobre platenou pracou, ktoru vsak budem neznasat a s poharom skotskej v jednej ruke a cigou v druhej. nejak zvlast sa na to netesim, ale nevidim iny realny scenar. ibazeby som sa na to vybodol uz teraz, miesto bytu v norsku by som mal byt v petrzalke, mal by som zle platenu pracu, ktoru by som neznasal, v jednej ruke by som mal vodku a v druhej asi holy kkt, lebo na cigy by neostalo...
pekny prispevok @notme
ja som doteraz zil s tym, ze neviem, dako bude, ale stale tak fungujem, ale nutim sa zo seba davat viac, nie spm totoz velmi nabudeny a neverim si, ale nevzdavam sa, nepoznam svoje kvality, ale stale mam idealy, od ktorych roky neupustam koncentraciu, ale skor odhodlanie
Premyslam nad buducnostou casto. Vo februari ked sa vratim na Taiwan sa vidim na ulici, kedze nepredzlujeme najom. Este nemam jasnu predstavu co budem robit, ale jedna z moznosti je ze predam vsetky haraburdy, kupim van a budem si len tak jazdit po ostrove a byvat hocikde na plazach pripadne pojdem na par mesiacov niekde do Vietnamu, alebo hocikde inde v okoli. Do dalekej buducnosti vsak nepremyslam nejak velmi specificky. Je to zbytocne, plany sa aj tak menia zo dna na den.
@savvym ja si uvedomujem, ze som na tom po psychickej stranke absolutne totalne zle a ze budem zit coraz smutnejsi a osamelejsi zivot, ale ako sa vravi, lepsie sa place vo ferrari nez na bicykli. a kedze faktom je, ze som dost inteligentny na to, aby som sa dokazal uzivit velmi, velmi slusne, bol by som blbec, ak by som si vybral spominany bicykel.
@takeiteasy zatial nie, naco, aj tak sa nebudem s nikym rozpravat
Ano mam realne plany asi na dalsich 5-10 rokov ... presne viem co chcem, priblizne aj ako to dosiahnem...
@strangelove tak ako pre koho. Pre mna je zivot skor ako šach - aj to je sice boj ale bez planov mas len velmi malu sancu, , takze planujem kazdy dalsi krok , aj ked bez planov v necakanych situaciach viem reagovat ...
@Xy12345 super nazor a plnia sa ti plany?
Ja ked si nieco naplanujem povedzme mam nejaku predstavu a velmi to chcem (nejaky dlhodobejsi meratelny ciel) zvycajne sa vzdy stane realitou. Ale to ked velmi chcem a vsetko si dokladne naplanujem. Vtedy neni sanca ze by nieco nevislo..
Ano, pomaly ale isto. Aj ked niekedy mam pocit akoby mi hadzal polena pod nohy sam zivot, ale VZDY sa nejak vynajdem a pokracujem inou cestou... @moccacino
nuz, keby som nieco fakt chcela, tak to dosiahnem.. sa citim akoby som mala pred sebou cistu vydlazdenu cesticku k uspesnemu zivotu, a aj tak sa niekde pred koncom zvalim na zem a tam ostanem lezat a hnit a cakat ze mi nejaky dostacujuci dovod k pohnutiu sa dopredu padne do hlavy.
Mam aj nejaku viziu a snazim sa. No v poslednom case to vidim skor iba ako nenaplnitelny sen a mam pocit ze idem uplne opacnym smerom. Pomaly stracam motivaciu, takze sa musim znova nakopnut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ja som doteraz zil s tym, ze neviem, dako bude, ale stale tak fungujem, ale nutim sa zo seba davat viac, nie spm totoz velmi nabudeny a neverim si, ale nevzdavam sa, nepoznam svoje kvality, ale stale mam idealy, od ktorych roky neupustam koncentraciu, ale skor odhodlanie
A ty?
@takeiteasy zatial nie, naco, aj tak sa nebudem s nikym rozpravat
A o pár rokov sa vidím, tam kde mi to je vlastné .)
Mám v hlave zafixovanú vetu z jedného filmu: vo vojne nikdy nič nejde podla plánu ...A život je boj. Takže to sedí. nie?
@strangelove tak ako pre koho. Pre mna je zivot skor ako šach - aj to je sice boj ale bez planov mas len velmi malu sancu, , takze planujem kazdy dalsi krok , aj ked bez planov v necakanych situaciach viem reagovat ...
@anneshirley to preto lebo neplanujes dokladne
Ja ked si nieco naplanujem povedzme mam nejaku predstavu a velmi to chcem (nejaky dlhodobejsi meratelny ciel) zvycajne sa vzdy stane realitou. Ale to ked velmi chcem a vsetko si dokladne naplanujem. Vtedy neni sanca ze by nieco nevislo..
Mam aj nejaku viziu a snazim sa. No v poslednom case to vidim skor iba ako nenaplnitelny sen a mam pocit ze idem uplne opacnym smerom. Pomaly stracam motivaciu, takze sa musim znova nakopnut.