vysvetlenie ze dosiel daky "boh" a zrazu bol svet mi pride lenive a pohodlne.. taktiez viera ze sa staci pomodlit a things will be righ.....ale nechcem sa nikoho dotknut
nie ja som si vybral nabozenstvo, ale Boh si vybral mna a celkom na prekvapenie kazdeho cloveka on ma stvoril a on prostrednictvom mojej rodiny, cirkvi a spolocnosti priviedol k sebe a som velmi stastny, ze je clovek nekonecne vzneseny pred Bohom a ze sa chce podelit o svoju lásku s nami a ze mi ju skutocne dáva a ze ju tým viac poznávam, cim viac sa k Nemu utiekam sám sa cudujem, ako meni môj pohlad na veci. je to nadlho...
Lebo verím a vidím čo všetko dobre pre nás robí Boh.
Je veľa logických dôkazov o tom že Boh existuje, mne príde také zvláštne že niekto neverí. A ak sa chceš o viere, kresťanstve a Bohu dozvedieť viac, tak ti odporúčam prečítať si Bibliu.
No u mňa je to komplikovanejšie. Celá naša rodina je veriaca, aj ja som pokrstená, mám prijímanie atď... Ale prestala som veriť asi pred 2 - 3 rokmi... Bolo to v období, kedy som Boha akože najviac potrebovala ale jednoducho časom som si utvorila vlastný názor. Neverím...
ehm, oficiálne som ev. a.v., ale osobne ma organizovaná viera nebaví a o bohu, resp. vyššej sile mám iné predstavy...ja som taký divný panteista, čo potrebuje logické vysvetlenia a nechce pripustiť, že by sme žili len tak bez hlbšieho zmyslu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
takisto ankiet..
zdôvodnenie:
» www.birdz.sk/webka/midnight/...
Je veľa logických dôkazov o tom že Boh existuje, mne príde také zvláštne že niekto neverí. A ak sa chceš o viere, kresťanstve a Bohu dozvedieť viac, tak ti odporúčam prečítať si Bibliu.
Verím vede...