zoberme si taku europu 2 , dokazete to pocuvat ? ja osobne si racej vypocujem radio lumen =D ved tam na europe 2 neustale hraju to iste kazdy den pocujem keshu eminema a to je akoze co ? ved to mi lezie viac na nerves ako mala vianocka pretoze jak sa nie
nepoznam toto radio (nazov poznam a asi som chvilku dakedy aj pocul, predpokladam, ale nepamatam si), ale to, co pises, ze vravia, ze hraju len hity, ale pritom sami tie jaj ty pises, ze spravia shity tak potom trochu inak to ja myslim
ja som chcel povedat, ze oni sami robia to, co je hit (hoci jasne, ze nie uplne nahodne), lebo to hraju 10x za den, tak potom kazdy ma dojem, ze to je hit. keby to hrali trebars len vtedy, ked si to zapyta daky posluchac, tak by to mozno ani nezahrali...
ale potom, ked uz su taki zblbnuti z toho vsetci, tak si to aj sami ludia pytaju no...
a nedokazem to velmi pocuvat (myslim expres a fun konkretne teraz, lebo europu nepoznam, ale E. a F. maju tiez tento system, ze opakuju par songov dokola)
@griethusha ja tiez pocuvam rad devin ale to len ked z vlastnej iniciativy, co je malokedy. ale mavame obvykle slovensko 1 v kuchyni pustene a to je este celkom v pohode podla mna.
a k teme este - dakedy ma milo prekvapi radio Hey, ktori sice tiez hraju aj somariny, ale zase niekedy pripecu pekne celkom, Slobodnu Europu som tam parkrat pocul napr. a tak...
No neviem, tak jak ma sere funradio, expres, europa 2 a podobne, tak by ma aj ten lumen sral Jeden spolužiak vraj musí doma furt lumen počúvať, nechcel by som.. Rádio Slovensko počúvam niekedy málokedy, inak nič
Počúvam iba Radio_FM a Rádio HEY, ostatné keď tak len tak prepínam v aute, či náhodou nezachytím dobrú pesničkú náhodou (dosť veľká náhoda to tam musí byť veru
Ja pocuvam FM_ a radio Presov. Na oboch radiach hravaju dobre veci. A niekedy v radiu Presov hravaju taku elektroniku, ktoru sa neodvazi ani FM_ko (niekedy v noci to pustaju)
ak si náhodou pustím normálne rádio, čo sa už fakt dlho nestalo, tak jedine Devín. Upokojuje taka Europa alebo Expres sú na zbláznenie, aby som 20x za deň počúval dokola tie isté popové sračky? to tak... V poslednom čase už ale fičím na last.fm
tiez si to myslim..@pubert ma pravdu..sami z toho robia hity a ludia su uz na to nauceni a su z toho zblbnuti. preto nepocuvam ziadne radia a ked uz musim tak radsej FM alebo vivu
zo slovenskych jedine radio fm..a ked sa sprchujem u frajerky tak fun radio pretoze to tam maju nastavene defaultne a nechce sa mi ladit ine stanice a zahranicne DI.FM a AH.FM
ja osobne počúvam výhradne Free Rádio 107FM (keďže je české tak cez net), potom Radio4u (tiež české takže cez net, hrajú oldies), a nazáver už len tak okrajovo príležitostne Clubradio (zase české ale iba cez net vysielajú). Slovenské rádia sú podľa mňa úbohé lebo to preháňajú s reklamami a strašne starými hitmi. žiadne slovenské rádio sa nešpecializuje na určitý okruh poslucháčov, ale všetky chcú zabrať čo najširší okruh. čo je podľa mňa moc zle... Clubradio hrá klubovú muziku (pop, dance, rnb, house, trance etc) , Freeradio hrá hlavne RNB, a radio4u ako som už spomenul, Oldies.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ja som chcel povedat, ze oni sami robia to, co je hit (hoci jasne, ze nie uplne nahodne), lebo to hraju 10x za den, tak potom kazdy ma dojem, ze to je hit. keby to hrali trebars len vtedy, ked si to zapyta daky posluchac, tak by to mozno ani nezahrali...
ale potom, ked uz su taki zblbnuti z toho vsetci, tak si to aj sami ludia pytaju no...
a nedokazem to velmi pocuvat (myslim expres a fun konkretne teraz, lebo europu nepoznam, ale E. a F. maju tiez tento system, ze opakuju par songov dokola)
milujem rozhlasové hry a rozhlasové orchestre a čítania a operu a všetko.
alebo si pustím Rádio R (www.radior.cz)
a k teme este - dakedy ma milo prekvapi radio Hey, ktori sice tiez hraju aj somariny, ale zase niekedy pripecu pekne celkom, Slobodnu Europu som tam parkrat pocul napr. a tak...
jedine v aute v podstate len kvôli dopravnému servisu, aj to mi rádio samé stopne mp3 a pustí servis
Inak doma počúvame len rádio Hej, lebo tam hrajú slovenské. Ja si rada vypočujem aj hity, aspoň si zaspievam, čiže rádio Express
A tiež FM a Slovensko.