no podla toho ze ako je tam myslene to spadnutie...lebo mne sa len vysmykol a ma z neho vyhodilo ale nespadla som ostala som stat...a na skejte som chodila asi 2 roky? nwm teraz presne...ale ja som to brala skor tak rekreacne ale aj som skakala ale iba trosicku
ja jazdim ale uz od jari cize uz to budu1-2 mozno aj viac uz mesiacov som sa sama ucila jazdit a trocha aj otacat a ece sa cem naucit skakat len to uz fakt newim ako na to a zatal som padla len v pondelok za celi ten cas a trocha mam oskretu ruku ma to bavi a kazdy den sa snazim min 2 a viac hod. jazdit ale nie vzdy sa da a prvy krat som na nom stala na vianoce ked som ho dostala...doslovne som si ho vybojovala od rodicov som si ho musela zhanat a oni potom kupili a oco ze zbytocne penaze utratene a potom ho budem mat v skrini no jaksik sa omylil ale sak ma to chytilo...co uz ...sa snazim troch mladsiu sestranku ucit jazdit na mojom skejte ma vyhodu ze moj uz je rozhybany bo ked osm sa ucila na nom bol cisto novy a fakt to nebolo nic moc ale aspon som nemusela ho tolko vyrovnavat a teraz poodierany a pooskierany uz je
inak viac tu tusim baby jazdia jak chalani abo chalani sa necu priznat?
Keď jazdíš aktívne a dlho, a najmä zabíjaš, proste čistý punk, padáš stále. Ja som po 20 páde z railu prestala počítať. Btw už nejazdím, jazdila som 2 roky a myslím že fajn.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
inak viac tu tusim baby jazdia jak chalani abo chalani sa necu priznat?