najhoršie je, keď vás bavia (ale fakt, že strašne bavia) dve diametrálne odlišné veci... Raz mi ktosi povedal, že to vždy lepšie ako keby ma nemalo baviť nič.. Podľa mňa je to mierna hlúposť...
prvú školu som si vybrala kvôli uplatneniu, po 2 týždňoch som zistila, že ma to nebaví, tak som sa na to vykašlala. v septembri idem na niečo, čo ma jednoznačne baviť bude. u mňa je to proste jediná možnosť, lebo ak by som sa vedome nútila do štúdia, mala by som k tomu stále väčší odpor a koniec koncov by som sa aj tak v tom obore nezamestnala
Prvý študovaný odbor ľutujem doteraz, pretože mi nič nedal, len som tým zbytočne zabila čas a navyše nekalé praktiky vyučujúcich mi sprotivili celý pohľad na dannú fakultu.
Výber druhého diametrálne odlišného študijného odboru na inej fakulte rozhodne neľutujem vďaka perfektnému prístupu vyučujúcich a ich kvalitnej výučbe.
najprv ma to strašne bavilo. potom som na škole zistila, že to neni až také jednoduché, ako sa zdá, takže nie že by ma to bavilo menej, ale mám k tomu iný prístup už
občas si povzdychnem, že čo som nešla študovať niečo užitočné....hlavne keď si predstavím ako sa budem o dva roky uplatňovať
Asi ani jedna z možností. Dala by som ešte možno jednu, a síce - moju
- Nie. Lebo ja som tam už ako doma a svojich spolužiakov by som nemenila! Jáj, ale ty sa pýtaš na odbor... No, baví ma furt. I keď sa tým živiť asi nebudem, i keď.. ktovie. Tak či tak, ak je človek šikovný a nie je tak povediac dilinko, tak sa uplatní kdekoľvek.
vybrala som si štúdium, ktoré ma bavilo, ale dlho som tam nevydržala, tú školu nenávidím, lebo aj psychiatria je slabé slovo a postupom času si aj uvedomujem, že by som nemala žiadne uplatnenie... neľutujem túto skúsenosť, ale skôr ten stratený rok...
ani jedna možnosť...lebo pri tom, čo študujem ja, nie je vôbec VŠ dôležitá pri uplatnení...a tak je tomu pri veľa odboroch (výnimky tvoria medicína, právo atď.), jednoducho v dnešnej dobe je milión absolventov VŠ, ale to či sa niekto uplatní alebo nie záleží od toho, čo robí sám popri škole, od praxe, ktorú si nazbiera a od projektov, do ktorých sa zapojí..škola samotná mu dá možno len nejaké základy...takže tak...vyber si školu, ktorá ťa bude baviť (aj keď to podľa mňa nikdy dopredu nevieš) a keď sa chceš aj po jej vyštudovaní uplatniť rob popri štúdiu aj niečo naviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ja neviem, zatiaľ som spokojná. Uvidím ako to bude, keď skončím, možno potom ľutovať budem.
2. možno keby som bola usilovnejšia, išlo by mi to lepšie
3. som na najlepšej ale aj najťažšej katedre v republike...hádam to bude aspoň čosi znamenať
Výber druhého diametrálne odlišného študijného odboru na inej fakulte rozhodne neľutujem vďaka perfektnému prístupu vyučujúcich a ich kvalitnej výučbe.
občas si povzdychnem, že čo som nešla študovať niečo užitočné....hlavne keď si predstavím ako sa budem o dva roky uplatňovať
- Nie. Lebo ja som tam už ako doma a svojich spolužiakov by som nemenila! Jáj, ale ty sa pýtaš na odbor... No, baví ma furt. I keď sa tým živiť asi nebudem, i keď.. ktovie. Tak či tak, ak je človek šikovný a nie je tak povediac dilinko, tak sa uplatní kdekoľvek.