@Xxar3s Možno by stálo za úvahu skúsiť si život v niektorej z krajín tretieho sveta. Prípadne, ak nechceš cestovať ďaleko, také Kosovo, Moldavsko, Albánsko by bola vhodná alternatíva. Fascinujúce ako niekto v takto konkrétne formulovanom fóre musí prejavovať svoju potrebu "špiniť si silou mocou do vlastného hniezda".
@paracelsus do mojho hniezda? co ja mam so slovakistanom? stat je moj najvacsi nepriatel - je to zlocinecka oraganizacia rovnako ako mafia ma nuti platit vypalne. ludia ktori maju radi stat jednoducho len trpia stokholmskym syndromom - inak sa to nazvat neda.
Síce žijem v UK, ale Nemecko bude určite lepšie na život ako Slovensko (kde je korupcia na takej úrovni, že za 20 rokov tam ľudia skapú)
Osobne odporúčam každému skúsiť život v zahraničí na jeden rok a ak sa mu nezapáči môže sa vrátiť a povedať že to skúsil.
Ale ak sa zapáči bude rád, že sa chopil tej šance
@xxar3s Ja o voze, ty o koze...
Áno, do "tvojho hniezda", nakoľko máš?/ešte máš stále? slovenské občianstvo. Moja reakcia sa vzťahovala na nutkavú potrebu reagovať spôsobom, akým si reagoval vo fóre, ktoré má so Slovenskom (pra)málo spoločné, keďže sa týka celkom inej krajiny a HODNOTÍ, nie porovná sa život v nej oproti SVK. Ako (samozvaný) bojovník proti etatizmu a systému skús radšej napríklad napísať namiesto týchto offttopic príspevkov blog. A mlátenie prázdnej slamy v podobe tak originálneho tvrdenia "vsetko je lepsie ako slovakistan" (vážne si daj na ten slogan copyright, kým ti ho niekto vyfúkne ) je nielen naivné, povrchné, hrozivo zovšeobecňujúce, ale i po faktickej stránke nesprávne. Zoznam krajín, ktoré v základných ukazovateľov života (HDP, parita kúpnej sily obyvateľstva, dostupnosť vzdelania, lekárskej starostlivosti, liekov, vody, potravín, ...) objektívne posúditeľných podľa čísel je dlhý a nachádzajú sa ďaleko za Slovenskom. Nuž, ale pre človeka, ktorý tvrdí "vsetko je lepsie ako slovakistan", tak teda všetko.
v podstate nemam proti Nemecku nic, pobudol som tam nejaku dobu ale osobne - keby som sa mal znova rozhodovat - hned by som dal prednost minimalne trom statom ktore s Nemeckom susedia a to by som asi uz vynechal...
@anonym356 ano, moze to byt tazke rozhodnutie... a pre niekoho velmi lahke... najma v pripade, ak potreba a nutnost jednoznačne prevysuju potrebu vlastnej bezpecnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Osobne odporúčam každému skúsiť život v zahraničí na jeden rok a ak sa mu nezapáči môže sa vrátiť a povedať že to skúsil.
Ale ak sa zapáči bude rád, že sa chopil tej šance
Áno, do "tvojho hniezda", nakoľko máš?/ešte máš stále? slovenské občianstvo. Moja reakcia sa vzťahovala na nutkavú potrebu reagovať spôsobom, akým si reagoval vo fóre, ktoré má so Slovenskom (pra)málo spoločné, keďže sa týka celkom inej krajiny a HODNOTÍ, nie porovná sa život v nej oproti SVK. Ako (samozvaný) bojovník proti etatizmu a systému skús radšej napríklad napísať namiesto týchto offttopic príspevkov blog. A mlátenie prázdnej slamy v podobe tak originálneho tvrdenia "vsetko je lepsie ako slovakistan" (vážne si daj na ten slogan copyright, kým ti ho niekto vyfúkne ) je nielen naivné, povrchné, hrozivo zovšeobecňujúce, ale i po faktickej stránke nesprávne. Zoznam krajín, ktoré v základných ukazovateľov života (HDP, parita kúpnej sily obyvateľstva, dostupnosť vzdelania, lekárskej starostlivosti, liekov, vody, potravín, ...) objektívne posúditeľných podľa čísel je dlhý a nachádzajú sa ďaleko za Slovenskom. Nuž, ale pre človeka, ktorý tvrdí "vsetko je lepsie ako slovakistan", tak teda všetko.