Ja zase nikdy nepochopím, jak môže niekto zaspať pri hudbe... Na spánok potrebujem kľud, teda pokiaľ si zrovna nepotrebujem hodiť šlofíka niekde na diskotéke na stole, po požití príliš veľkého množstva alkoholu Ale to sa nestáva často
no ja viem zaspat aj bez hudby ale strasne rada zaspavam s nou...no aj ked to nie je velmi casto lebo ked si dam na noc sluchatka tak ma potom bolia usi a izbu mam spolocnu s bratom takze ked on ide spat musim to vypnut...
nie ja potichu sama nezaspim ako na intraku, alebo s priatelom tak potichu zaspim ale sama nie...alebo hej ale trvalo by to dlho alebo by som musela byt moooc unavena. ja pocuvam bud hudbu alebo rozpravocku
no mala som take obdobie..ked som pred spanim vzdy zapla mp3.. aspon 3 pesnicky som si vypocula a spala som...teraz zasa nejdem spat bez toho aby som si pozrela na mobile Profikov...ale zasa..ked su vynimocne situacie (ked mam mobil na nabijacke a nemozem si pripnut sluchatka) zaspim aj bez toho..problem mi to nerobi...
hej hej,tiez zaspavam vacsinou s mp3,ale ja nemozem zaspat skor ako o 3 ,co aj neskor,mne tento blby rezim ze musim ist spat skor ako o 22:00 a vstavat niekde pred 6:00 nikdy nevyhoval a nikdy si anto nezvyknem,no ale za chvilu to zase zacne,blba skola,no zas budem nevyspata kazdy den a budem chodit jak matoha ,no co,ked to nejde zaspat tak askoro a keby aj zaspim aj tak som rano unavena,lebo to je nerealne vstavat tak skoroa je to nezdrave a hrozne,kto to vymyslel
Iba niekedy si hudbu pustím, ale to len v prípadoch, že viem, že tak skoro nezaspím. Vhľadom na to, že chodím spávať dosť neskoro a vstávam dosť skoro, tak sa to neoplatí
omg ja tuto noc som spala bez hudby a som nemohal zaspat ale to len preto bo baterka vybita a spal so mnou pes a rano by mi sluchatka dotrhala jak ju poznam _D ale vidim ze aspon niesom sama ....len ja vzdy pocuvam na chvilu zaspaim a kukaaam jednu pesnicku som prespala na druhu som sa zobudila no sranda az nato ze mobil nabijam kazdy druhy den
ja musim mat vzoy oustenu nekaju hudbu ... inak sa aj v noci budim ... raz sa mi vybil ipod v strede noci a ja som sa na to zobudila a uz som nemohla zaspat skoro ma porazilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
síce keď sa nad tým tak zamyslím... aj hej... ale že by som z toho robil nejaké pravidlo...