Celkovo chodím radšej po schodoch. A čakať na výťah sa mi nechce, to rovnako aj ak mám čakať na bus, tak radšej prejdem jednu zastávku pešo ako tam prešľapovať.
podľa toho, ako vysoko... a v otázke je čakať niekoľko minút čakania, takže by to muselo byť vážne vysoko alebo by som musela byť skutočne unavená na to, aby som čakala tak dlho na výťah
podla toho ake poschodie..ale u nas na intraku stale treba cakat par minut na vytah a vacsinou nefunguje aspon polovica zo styroch co mame ...kedze byvam na osmicke tak velmi casto po schodoch nechodim..ale niekedy ma fakt prestane bavit cakat tak nic ine nezostava
ja tiez na druhom a to je v pohode, idem vytahom len ked nesiem nieco tazke alebo som tak dobita ze nevladzem vlastne ani ten vytah otvorit ..a urcite by som vybehla po schodoch, aj ked taka osmicka, dvanastka to uz nie
bývam v dome , ale už som vytrénovaná v škole behať po schodoch a rýchlo , bo furt mi mešká bus a potom hľadám triedu .. a zvykla som v nemocnici hore dolu schodmi behať na 11 poschodie, taže v poho, je to celkom sranda, keď človek nebeží sám a ešte môj krstný býva na ôsmom a keď som bola menšia furt som sa pretekala s rodičmi, kto bude prvý dolu , oni výťahom, ja schodmi a stále som vyhrala, lol
mám rada schody, výťah som používala, len keď som čakala na bývalého s kamošmi, že sme sa vozili hore dolu, dokým vyšiel von ... kým nás jedna tetka nevyhrešila
Ako kedy, ale ked uz sa ten vytah plati, budem sa nicit po schodoch? Ved na to sa vymyslaju veci, aby nam ulahcili zivot. Dolezite je len neprehanat to aby clovek nezlenivel.
minule som to tak spravila a skoro som neprezila s mojim zapchatym nosom a takmer neschopnostou naraz dychat a chodit to bol riaden zabijak...ale ano, ked mam moznost radsej chodim vsade pesi
bývam na 5. a chodím jedine po schodoch. Dole aj hore. Aby som išiel hore výťahom musím mať k tomu fakt dobrý dôvod. Za tento rok to zatiaľ určite nebolo viac ako 5x. Som mladý a zdravý, tak nevidím dôvod, prečo by som mal používať výťah. Si zoberte koľko zdravotne postihnutých ľudí by sa veľmi rado prebehlo po schodoch ale nikdy to nebudú môcť. Nohy sú na chodenie, nie na státie na mieste v malej búdke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
mám rada schody, výťah som používala, len keď som čakala na bývalého s kamošmi, že sme sa vozili hore dolu, dokým vyšiel von ... kým nás jedna tetka nevyhrešila
avšak ak je to teda niekde inde tak do takeho 4 poschodia som ochotna isť po schodoch ale ak vyššie radšej si predsa len počkám ak nie je pokazený
alebo ešte chodím tak, že si ho privolám a idem na prvé alebo druhé poschodie a tam si ho privolám počas toho jak ide dole