Ahojte, je podla vas lepsia Ekonomicka fakulta na UMB alebo TUKE? (Odbor Financie, bankovnictvo a investovanie.) Ake su podla vas ne/vyhody jednotlivych skol, pripadne ktore mesto je lepsie na studium (BB alebo KE). Pozeral som aj hodnotenie fakult na tej
@sabnacke tak podla hodnoteni na tej stranke, kde porovnavali 14 ekonomickych fakult na Slovensku, je TUKE na 1. mieste a UMB na 4. mieste... ale rad by som vedel ake maju ostatni skusenosti, alebo nazor
@infinite veď áno to si viem pozrieť aj ja, ja som mala na mysli kritériá podľa čoho sa škola hodnotí. aj ING bola vyhlásená za poisťovňu roka a poistky robí na hovno
Nooo ja na TUKE nechodím a ani nebudem, ale mám tam dosť kamošov a dosť sa ich tam aj chystá a ich jediný cieľ je zohnať lacný alkohol. Ale tak samozrejme, štúdium je tam fajn, čo ja viem. Kamoška teraz plánuje ísť na erasmus a tak... Spokojní sú.
@miraculeux V Ke celkovo nieje problém zohnať lacný alkohol na TUKE som chodil tiež (1 semester ) Ale už aj čo čítam tie priznania TUKE na Fb tak tam je to riadny bordel A štúdium, nejako ani na to reagovať neviem , keďže niektoré prednášky tam mi dali do života "všetko" (Logistika)
@pep4n hej však kamaráti mi už hovorili aj nejaké finty, ako sa budú zásobovať Ale zaujímalo by ma inak, podľa čoho bola TUKE hodnotená ako najlepšia ekonomická škola na Slovensku. Možno si niektorí študenti nič nepamätajú a zaškrtali dobré možnosti v dotazníkoch alebo čo
@miraceuleux .. Celkovo na EkF sa je dosť ťažké dostať, takže to môže byť aj tým možno ... čo som si všimol, tak to je jedina faklta spolu so SjF kde sa ešte tie prijimačky poctivo robili Ale tak možno aj tie dotazníky s tým majú niečo spoločné ...
mal som spoluziaka z TUKE z informy ... vypadol v tretiaku a siel k nam, u nas vypadol v tretom semestri,
(a hovoril, ze sa tolko dokopy neucil ako za semester u nas)
ale o ekonomii toho vela neviem, ale co mi hovoril, tak sa tam slusne flakal kadekto
by ma skor zaujimalo co znamena, ze je mesto "dobre na studium"? wtf?
@matwejo mesto lepsie na studium... myslel som tym, ze ak by napriklad boli tie skoly na podobnej urovni, tak by som sa rozhodoval aj podla mesta, kde su lepsie moznosti ako vyuzit cas, atd... aj kde v kazdom meste je nieco zaujimave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
- Ako hodnotíte štúdium na TUKE?
- Ja nevjem uš !
(a hovoril, ze sa tolko dokopy neucil ako za semester u nas)
ale o ekonomii toho vela neviem, ale co mi hovoril, tak sa tam slusne flakal kadekto
by ma skor zaujimalo co znamena, ze je mesto "dobre na studium"? wtf?
//bratku odporúčam ti KE
a nechapem velmi pod tym co myslis "kde by lepsie zapadol"