Čaute. Potreboval by som poradiť pri kúpe herného notebooku. Neviem si vybrať. Najlepšie by bolo keby ste mi napísal aj to, v čom je daný ntb lepší od druhého.
to nie je lepšie kúpiť PS4 + nejaký normálny notebook k tomu ako vyvaliť 1000 eur za notebook, na ktorom po čase aj tak tie hry nepôjdu naplno?
ja by som si vzal PS4 a Macbook Pro jazdený
@2 ja by som tak nerobil jak vy hutorice, toto tam ostane, tote sminky tam ostanu, kec tu dajake zmeny sa budu robic, moja zena ich musi robic a ne tu pridze dajaky zlobr a budze diktovac. ne!
takze, neviem, ake hravas hry, ale ja by som si kupil lacnejsi nb, do 800 eur (novy, nie uz pouzivany mac) a potom by som nasetril na ps4, kvoli hram, ktore nie su na pc.
Ale tak neviem, vacsinu hier (okrem sportovych a pretekarskych) radsej hravam s myskou a klavesnicou, ps4 bez schopneho pc by nic nevyriesil v mojom pripade. Neviem ake hry hravas ty
@7 komp už mám ale rodičia nežijú spolu a komp je u otca v inej obci a u matky mi treba ntb kedze je skladnejsi a mobilnejsi viem ze herne ntb su predrazene ale situacia nedovolí inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a poradit ti neviem, prepac.
ja by som si vzal PS4 a Macbook Pro jazdený
takze, neviem, ake hravas hry, ale ja by som si kupil lacnejsi nb, do 800 eur (novy, nie uz pouzivany mac) a potom by som nasetril na ps4, kvoli hram, ktore nie su na pc.
Ale tak neviem, vacsinu hier (okrem sportovych a pretekarskych) radsej hravam s myskou a klavesnicou, ps4 bez schopneho pc by nic nevyriesil v mojom pripade. Neviem ake hry hravas ty
Odolnosť a šasy sa dajú ... všetký tieto multimedialy sú na jedno kopyto
Ak ASUS, tak staršiu verziu G550Jk/JM alebo JW
G551 má zle navrhnuté chladenie
Lenovo Y50-70 (IPS displej, Core i7 4710HQ, GTX 960m .. žial CPU sa časom podtaktováva)