jop a k veci asi by si sa mala zamerať na minibooky resp ultrabooky, u oboch máš nízku hmotnosť a slušnú výdrž, ale osobne by som uprednostil ultrabook, bo napísať dačo na minibooku je fakt o nervy
@filus asus sa aspoň nerozbíja a nemrzne.. teda neviem ako staršie modely ale tie novšie určite nie .. na lenovo počúvam sťažnosti kam sa pohnem
@nymerio324 až taká malá nie je, len jej chýba numerická, toť vše
@johnysheek tak, ako, tie mega drahé modely 800+ tak tie by už len z hľadiska svojej ceny mali byť lepšie ako tie bežné modely čo dostať tak za 400-500 eur... to sú šmejdy až strach
@popolcek mrznutie nemá s HW nič tam je na vine užívateľ že tam má kktiny nahádzané, Lenovo mi z letelo na zem cca 4rany a hádaj čo ? neni na ňom ani škrabanček, pánty držia ako nové a to už ťahá tretí rok, jop a obliatia u Lenova by sa tiež nebál, oni majú akosi vodeodolnú klávesnicu
@asceticjunkie tá štatistika je síce pekná ale osobné skúsenosti sú osobné skúsenosti podľa nich sú Acer a Asus najväčší odpad pre mňa.
@filus tojeuž jedno, každopádne, ja mám vo svojom tiež pekný mišung lebo sa mi už mesiac nechce robiť poriadok v PC a šlape úplne krásne, nič mu nie je.. zato, keď otvoríš v takej hmmm povedzme G580-tke v čojaviem chrome viac ako 6 okien + povedzme nejaké tie programy s hudbou zarovno, prípadne word alebo neviem čo, tak to mrzne ako hajzel , hučí to, nejde to, von oknom s tým.
tak, povedzme že máš dobrý model, ktorý nestál dve koruny a nie je vhodný tak akurát do priekopy
a k tebe milá slečna, aby mali páni dušu na mieste, pozeraj značky ako dell, prípadne MSI
@filus toto je ale absolútne iracionálne. ty to súdiš na základe pár kusov, tamtá štatistika je na základe minimálne tisíciek, ale možno aj miliónov kusov. ako to môžeš ignorovať v prospech tvojej súkromnej štatistiky?
inak mne sa na mojom bývalom lenove pokazila klávesnica, displej a prehrieval sa mi až tak, že sa vypínal a mrzol
a mrznutie nemá s HW nič? Keby som vedel, že tvrdíš takéto veci, tak by som ti ani nepísal. mrznutie má s HW absolútne všetko. pokial je HW dobrý, tak užívatel absolútne nemá možnosť žiadnym softvérom dosiahnuť mrznutie kvôli prehrievaniu. jedine ak ho pretaktuje, ale to je hardvérová zmena.
@ao na túto značku som nepočula ani jednu jedinú sťažnosť. možno to že nie je ľahký, ale inak fakt nič, čo by nejako dehonestovalo túto značku. a minimálne je to určite lepšie ako výrobcovia spomenuté lenovo
slečna kúp si kdečo čo nájdeš v nay elektrodome, po roku to vyhoď von oblokom od zlosti že to nejde
@popolcek s týmto problém nemám hudba a v chrome okolo 10 okien (spravidla takých 5-6 zbytčne navyše) a neni problém pri tom ešte niečo hrať jedine pri rozarovávaní pociťujem že ide pomalšie, ale to rochu pocítim aj desktope ktorý je výkonostne úplne inde , hučať nehučí ono sem tam nauškodí ho prefúkať
@filus ako hovorím, všetko je to o tom aký model.napríklad ja osobne mám asus a teraz otvorený chrome s 4ma oknami, k tomu itunes, a ešte mám na paneli dole otvorený diablo 3 k tomu last.fm a ešte som prihlásená i na skype a ten ntb je úplne tichý, skoro ho nepočuť
ide proste o model, a proste tá lenovská " stredná trieda " mi pripadá veľmi nekvalitná
@asceticjunkie proste preferujem osobnú skúsenosť, neviem ako ty ale ja viac dvôverujem sebe a tomu čo som videl a mal možnosť si na vlastnej koži vyskúšať
kvôli prehriatiu mi komp nezamrzol ani raz a to som starí noťas zahrial na tuším 95°C, u desktopu keď začal mrznúť tak to všetko vyriešil obyčajný formát a nahádzanie tam vecí na novo a fíčí už 4 roky na tom istom systéme...
@asceticjunkie ak je lenovo na urovni kazivosti aceru. tak od tejto chvile si nekupujem nic ine len acery..
fungujem na lenove od 2006 a doteraz sa ani na jednom z nich nic nestalo.. (ak neratam zniceny hardisk mojou vinou a zniceny kabel na napajanie.. ktory som vymenil a fachcime dalej.. + odidenu baterku.. co po tolkych rokoch nie je nic nezvycajne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
» notebooky.heureka.sk/...
alebo
» www.prva.sk/notebooky/kk13....
a podla toho čo si napisala si vyber všetko je tam rozpisane a tie základné info pochopíš
skúsila by som Asus Eee PC, tie sú dobré.
Baterka 8 hodín, ak sa k nemu správaš pekne tak ju naučíš aj na dlhšie
ľahúčky je poriadne keďže nemá mechaniku
aj cena dobrá, jj toto by ti malo stačiť
parametrami ako procesor,RAM, HDD sa nemusíš zaoberať, keďže na tvoje požiadavky bude akýkoľvek nový notebook dobrý
Ale na tvojom mieste by som zobral notebook čo má aj SSD disk (kvôli rýchlosti systému), a max. 14" displej
» www.alza.sk/ultrabooky/1885...
Asus Eee má dosť malú klávesnicu, na tom sa jej dlhé práce asi nebudú pohodlne písať
možno niečo takéto
@filus asus sa aspoň nerozbíja a nemrzne.. teda neviem ako staršie modely ale tie novšie určite nie .. na lenovo počúvam sťažnosti kam sa pohnem
@nymerio324 až taká malá nie je, len jej chýba numerická, toť vše
@johnysheek tak, ako, tie mega drahé modely 800+ tak tie by už len z hľadiska svojej ceny mali byť lepšie ako tie bežné modely čo dostať tak za 400-500 eur... to sú šmejdy až strach
@neviemsivybratnick no tak na to by som sa pozrela.
acer a asus nepatria ako slová ani do jednej vety.
asus aspoň prežije poliatie klávesnicou, pád zo stola, a taktiež sa neprehrieva a nehučí ako jebnutý. a monitor sa mu neodpája od tela
@asceticjunkie tá štatistika je síce pekná ale osobné skúsenosti sú osobné skúsenosti podľa nich sú Acer a Asus najväčší odpad pre mňa.
tak, povedzme že máš dobrý model, ktorý nestál dve koruny a nie je vhodný tak akurát do priekopy
a k tebe milá slečna, aby mali páni dušu na mieste, pozeraj značky ako dell, prípadne MSI
inak mne sa na mojom bývalom lenove pokazila klávesnica, displej a prehrieval sa mi až tak, že sa vypínal a mrzol
a mrznutie nemá s HW nič? Keby som vedel, že tvrdíš takéto veci, tak by som ti ani nepísal. mrznutie má s HW absolútne všetko. pokial je HW dobrý, tak užívatel absolútne nemá možnosť žiadnym softvérom dosiahnuť mrznutie kvôli prehrievaniu. jedine ak ho pretaktuje, ale to je hardvérová zmena.
slečna kúp si kdečo čo nájdeš v nay elektrodome, po roku to vyhoď von oblokom od zlosti že to nejde
nie, nejdem sa rozčuľovať.
a s tím Dellom a MSI sa zhodneme
ide proste o model, a proste tá lenovská " stredná trieda " mi pripadá veľmi nekvalitná
aspoň na niečom !
kvôli prehriatiu mi komp nezamrzol ani raz a to som starí noťas zahrial na tuším 95°C, u desktopu keď začal mrznúť tak to všetko vyriešil obyčajný formát a nahádzanie tam vecí na novo a fíčí už 4 roky na tom istom systéme...
Ved MSI je tym legendarne.
fungujem na lenove od 2006 a doteraz sa ani na jednom z nich nic nestalo.. (ak neratam zniceny hardisk mojou vinou a zniceny kabel na napajanie.. ktory som vymenil a fachcime dalej.. + odidenu baterku.. co po tolkych rokoch nie je nic nezvycajne)
co by som ja dala z novy ntbk.....