tiež som rozmýšľal iphone4 kvôli jablku ale veľa ľudí hovorí, že už natom appky mrzli a že to nieje bohviečo..tak radšej i5, i6 btw z tíchto dvoch jednoznačne samsung
Osobne by som zvolil iného výrobcu, iphone a samsung sú zbytočne predražené podľa mňa. Na značke až tak nezáleží, pokiaľ to nie je vyslovene nejaký čingčang.
iPhone 4 si už určite nekupuj.
Najnovší iOS na tom síce rozbehneš, ale bude dosť pomalý, niektoré aplikácie, nemusia správne fungovať, alebo ich ani nezapneš.
Ak by si vážne chcel iPhone tak už 4S a vyššie. Ak chceš fakt niečo len do 200e tak skôr by som sa pozrel po nejakej inej značke.
@gymnazista Ja neviem, však pozri na nete aké by ti vyhovovali.
Ja mám síce sám Jablko, ale ak by som mal ísť do inej značky, asi by to bol buď Samsung alebo Sony.
pozri si kritériá a vyber si niečo lepšie
ja mám S4 mini a síce som celkom spokojná, no najviac ma na ňom štve baterka, ktorá je dosť slabá (a iPhony sú na tom ešte horšie) a o týždeň neskôr som zistila, že je mnoho mobilov, ktoré majú o dosť lepší foťák, baterku, aj všetko.. a sú lacnejšie
Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony Sony
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
výhody sú také že je svižný, dobrý a pekne fotí
(ale odporučil by som iphone 4s - tam by tá cena nemala byť veľmi vyššia)
Najnovší iOS na tom síce rozbehneš, ale bude dosť pomalý, niektoré aplikácie, nemusia správne fungovať, alebo ich ani nezapneš.
Ak by si vážne chcel iPhone tak už 4S a vyššie. Ak chceš fakt niečo len do 200e tak skôr by som sa pozrel po nejakej inej značke.
dakujem
Ja mám síce sám Jablko, ale ak by som mal ísť do inej značky, asi by to bol buď Samsung alebo Sony.
ja mám S4 mini a síce som celkom spokojná, no najviac ma na ňom štve baterka, ktorá je dosť slabá (a iPhony sú na tom ešte horšie) a o týždeň neskôr som zistila, že je mnoho mobilov, ktoré majú o dosť lepší foťák, baterku, aj všetko.. a sú lacnejšie