Ahojte, viem, že som blbec, že to teraz takto riešim, ale neviem sa akosi dostať k odpovedi (a tiež neviem čo od dobroty riešiť pred maturitami, že). Dala som som prihlášku na VŠ, FIF UK a dala som si dva rôzne odbory, všade píšu, že sa rešpektuje poradie
tak ja som mala minuly rok prihlasku na FiFUK, a mala som na nej uvedene dva odbory, tak ako ty som uvadzala preferenciu, a prijali ma LEN na ten, ktory som uviedla ako prvy.
Proste u nich je to tak dementne vyriesene, ze sa neda vybrat si, pretoze podla mojich vysledkov by som sa bola dostala aj na ten v poradi druhy odbor, ale napriek tomu, ked mi prislo rozhodnutie o prijati, na ten prvy som bola prijata a na druhy akoze "neprijata"
@lahtivik Ach :/ To si ma nepotešila. Proste nieje šanca, aby som urobila prijímačky tak aby som sa na prvý nedostala a na druhý áno. Ty si bola spokojná s preferenciou? Ja som chcela ísť spočiatku na rovnako na oba odbory, ale teraz fakt je to o tom, že ten druhý by som si dala teraz do poradia ako prvý.
Ale tak šancu dostat sa na ten druhy odbor mas - ak sa na ten prvy bude hlasit vela ludi a na ten druhy menej, tak je celkom dost vysoka sanca si myslim. (ale netusim na ake odbory si sa hlasila)
a u mna to bolo tak, ze som na FiFUK ani nechcela ist, posielala som si len "zaloznu" prihlasku na ten odbor, ktory som uviedla ako prvy, a kedze som mohla na prihlasky vypisat dva odbory, napisala som tam este jeden, na ktory by som neisla ani za svet
a je mi luto, ale tu ti odvolanie asi naozaj moc nepomoze
@lahtivik Na prvý berú 35 a na druhý 15, čiže... A žiaľ, nemôžem zistiť, kde sa hlási viac, ale mám dojem, že to čo som uviedla ako druhé je viac preferované ako to prvé. Hádam tu nevadí, že tu nekonkretizujem odbory.
Ach, toto je kruté To už by fakt mohli nechať na výbere človeka, ak by sa dostal na obe.
ale ten pocet ludi ktorych prijimaju nie je vobec smerodatny, pretoze na ten odbor kde beru viac, sa zrejme bude aj ovela viac hlasit a ta percentualna sanca dostat sa ta moze byt nizsia
zial nepomozem ti viac, jedine si pozri pocty prihlasenych z minulych rokov (dakde na nete to istotne bude, tusim uips robi statistiky) a to ti da celkom slusny obraz, ze aka je sanca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Proste u nich je to tak dementne vyriesene, ze sa neda vybrat si, pretoze podla mojich vysledkov by som sa bola dostala aj na ten v poradi druhy odbor, ale napriek tomu, ked mi prislo rozhodnutie o prijati, na ten prvy som bola prijata a na druhy akoze "neprijata"
Myslíš, že asi odvolaním tuto neuspejem, čo?
a u mna to bolo tak, ze som na FiFUK ani nechcela ist, posielala som si len "zaloznu" prihlasku na ten odbor, ktory som uviedla ako prvy, a kedze som mohla na prihlasky vypisat dva odbory, napisala som tam este jeden, na ktory by som neisla ani za svet
a je mi luto, ale tu ti odvolanie asi naozaj moc nepomoze
Ach, toto je kruté To už by fakt mohli nechať na výbere človeka, ak by sa dostal na obe.
zial nepomozem ti viac, jedine si pozri pocty prihlasenych z minulych rokov (dakde na nete to istotne bude, tusim uips robi statistiky) a to ti da celkom slusny obraz, ze aka je sanca
inak prišiel ti už list z UK ohladom pozvania na skušky? lebo ja čakam a furt nič
Učitelstvo - rovnaká kombinácia