Výber partnera podľa vhodného Znamena vo zverokruhu
Uvažovali ste niekedy nad partnerskými zhodami, podľa zverokruhu? Neviem nezahliadol som tu ešte nič práve o tomto, a dosť ma zaujíma či aj niekto tunajší prihliada na vhodné znamenie. Treba si aj uvedomiť že nie je baran ako baran či vodnár ako vodnár. V
vieš čo ako tak ti poviem, že každé znamenie má naozaj svoju charakteristiku, ktorá sedí do istej miery, či už väčšej alebo menšej na daného reprezentanta toho ktorého znamenia... ja verím všetkému, čo dáva logiku a takéto veci tú logiku dávajú... ale tak ako si povedal už v úvode, nie je ryba ako ryba a tak podobne, takže treba brať na to aj ohľad lebo sú aj úplné výnimky, ktoré sa vôbec nestotožňujú s charakteristikou svojho znamenia...
ja som ryba a už dávno viem, že sa ku mne hodí rak a škorpión... ale že aj baran a kozorožec, tak to som sa tu dozvedel asi prvýkrát...
ale myslím si, že to neplatí len na partnerské vzťahy ale do istej miery aj v normálnych medziľudských vzťahoch
ja som to trochu blbo pomenoval, dajme tomu že je to len zaujímavosť, fakt sa môže stať že to nemusí platiť, každý máme inú "psychiku", mne sa to vo väčšine prípadov zhodovalo, blíženci a rak sú v pohode //vlastná skúsenosť
@richardulman teraz narážam hlavne na partnerské vzťahy, lebo v tomto prípade sa na človeka pozeráme úplne inak pri normálnych kamarátstvach toto vôbec neriešim
@schizofrenik no hej to máš pravdu... lenže u mňa bol problém taký, že ja som na každú babu mal rovnaké merítko a nepozeral som sa na ňu len ako na obyčajnú kamošku ale proste chcel som ju mať dokonalú...čo je dosť ťažké takého človeka nájsť na tom som pohorel už mnohokrát, takže už by nezaškodila zmena
ono ešte každé znamenia nemusí znamenať že sa správaš presne podľa toho aké s znamenie, tam treba ešte prihliadať aký más ascendent, descendent a akým znamením si ešte ovplyvnený ... a taktiež rok narodenia - čiže vlastne čínsky horoskop, no je to zaujímavo prepletené ale naozaj veľmi často sa horoskopy potvrdzujú ...
Ja som kozorožec a rok som bola tiež s kozorožcom (moj najdlhší vzťah). A tá zhoda vo všetkom bola až neuveriteľná, takže ja si najlepšie rozumiem so znamením, aké mám ja Ale tak celkovo takýmto veciam dosť verim a povedala by som, že to zväčša platí.
@hangtime11 presne! chcel som spomenúť aj čínske ale už sa mi nechcelo, ako je do dosť strašná problematika, lebo ako si spomínal, lebo neexistuje zlatý stred každého znamenia, aj dátum pár dní robí dosť
@schizofrenik - a to niesú len znamenia, ak by sa človek mal orientovať podľa znamení, uf ... je predsa toľko horoskopov, keltský, čínsky, indiánsky, slnečný, egyptský ... ale taká numerológia ... to je iné, moja spolužiačka ma naučila vyrátať podľa dátumu narodenia že koľko krát bola už tvoja duša na svete, čiže koľkokrát si sa reinkarnoval, je to rozdelené asi na 5 častí : detstvo, dospievanie, dospelosť, múdrosť a padlé duše ... ak chceš vedieť viac tak TS
@17 pýtal si sa na názor. Tak si ho dostal. Proste tomu ľudia neveria. Alebo akonáhle niečo nie je podla toho ako by sa ti páčilo tak sa tu nič neoplatí rozoberať?
@lopatka dobre pre niekoho to môže byť zaujímavosť pre niekoho blbosť, ale napísať pi.. je trochu ostré nie? pýtal som sa hlavne na to ako to komu ako vycháda, a nie na to ako to kto berie, a hlavne nie takými vyjadreniami
@hangtime11 fuha, počkaj lebo sa mi sa mi z toho krúti hlava numerológia to je už silnejšie kafé, do toho som trochu zabrdol ale cez net je to na riť, k tomu treba už nejakú poriadnu knižku
určite som to nezakladal s tým že sa tu s niekým chcem hádať, presvedčovať ho alebo čo, neviem prečo ale ako keby na birdzi väčšinou na takého veci userovia reagovali len podráždene
@schizofrenik - hej no to už som trocha odbočil od témy ale určite je presnejšia kao horoskopy, hej aj tá spolužiačka má o tom kvantum kníh a vždy príde s niečím po čom mi padne sánka
ja mam o takychto veciach plno knih ale podla mna viac sedia cinske horoskopy, este ked si pozries kombinaciu tvojhoslnecneho a cinskeho znamenia, na vacsinu ludi ktorych poznam to uplne sedi. a tie vztahy no... moze byt napriklad strelec a strelec a obidvaja su uplne ini. zalezi to aj od hodiny narodenia, ci sa narodil v strede, na zaciatku alebo na konci mesiaca a tiez velmi aj od toho cinskeho znamenia. cize dvaja ludia ktori by sa podla slnecnych znameni nemali velmi znasat si mozu super rozumiet.. no su to velmi komplikovane veci, ja som toho o tom precitala uz dost, ale nie ze by som bola nejaka fanaticka alebo uplne tomu verila, mna take veci proste iba zaujimaju.
Zverokruh je vo väčšine prípadov výstižný. Najmä čo sa týka minulosti. Prečo, pochopí asi každý. No riadiť sa podľa neho je nezmysel. Avšak môže sprostredkovať náhodu...
ale musim priznat, ze niektore veci pasuju. A naozaj neviem, ako je to mozne, ale jedine dva zeny, ktore v mojom zivote znamenali vela, tak narodeniny oslavuju v rozmedzi 2 dni (jedna z nich na Vianoce , a asi jej napadalo ihlicie do oci... ), a to uz je co povedat BTW, som byk, a oni boli kozorozce.
to je uplna hovadina toto ja som panna a moj prietel je strelec a podla toho je pre mna nevhodny partner a pti tom sme spolu uz 2 roky a 3 mesiace a klape nam to uplne super takze ja na takeho hluposti vobec neverim
ja som mala kozorozca - ten ma velmi nezaujal ale panna to bolo krasne urcite ked budem niekoho chciet urcite to musi byt panna ja sama rom rak takze k sebe to celkom ide
ja tomu verím... a som tým až priam posadnutá vždy si o každom človeku zisťujem aké je znamenie, či už je to osoba ktorú stretnem alebo niekto zo showbiznisu čo už, posadnutosť, ale niečo na tom je...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ja som ryba a už dávno viem, že sa ku mne hodí rak a škorpión... ale že aj baran a kozorožec, tak to som sa tu dozvedel asi prvýkrát...
ale myslím si, že to neplatí len na partnerské vzťahy ale do istej miery aj v normálnych medziľudských vzťahoch
tsssss
ten strelec ma tam hneva najviac
ale celkovo si myslím, že vyberať partnera podľa znamenia je pichovina !!
@hangtime11 fuha, počkaj lebo sa mi sa mi z toho krúti hlava numerológia to je už silnejšie kafé, do toho som trochu zabrdol ale cez net je to na riť, k tomu treba už nejakú poriadnu knižku
ja som kozorozec a ze k tomu ide byk a panna hmm byci ma neskutocne vytacaju a panny su falosne..
ale musim priznat, ze niektore veci pasuju. A naozaj neviem, ako je to mozne, ale jedine dva zeny, ktore v mojom zivote znamenali vela, tak narodeniny oslavuju v rozmedzi 2 dni (jedna z nich na Vianoce , a asi jej napadalo ihlicie do oci... ), a to uz je co povedat BTW, som byk, a oni boli kozorozce.
ale yas nikdy nevies.
keby k levovi nešiel baran neverim tomu
skor si rada precitam charakteristiku isteho znamenia a rada to porovnavam ci sa to na danu osobu hodi