Čaute , chcel by som si kúpiť proťák ... napríklad synthu 6 ale vravia že je príliš drahá alebo by som chcel Pro Whey 2,27 kg molecular matrix - MVP Biotech ... takže chcel by som poradiť ... a ešte som čítal že z proťáku by sa nemalo priberať ... iba do
pozri zopar for (posilnovanie.sk napr) a si zvaz,podla tvojho ciela,finančnych prostriedkov a formy cvičenia. Mal som gainer od aminostar a žeby som pribral na tuku nemožem povedať.
Ak nechceš priberať zameraj sa na zníženie sacharidov v strave.
Ja ako proťák plánujem tú Synthu,ked si pozrieš porovnanie cien nájdeš aj za cca 40e 2kg čo nie je také hrozné ale je vela iných kvalitných proteínov no.. v zložení pozeraj na obsah bielkovín a sacharidov v tom proťáku a cvič až do úmoru
ci z toho priberies do tuku... pokial si vyberies vysokopercentny protein, a budes mat dostatocny vydaj energie, tak z toho nepriberies do tuku... pokial budes mat neaky whey, kde mas 30 percent cukor, a podobne tak ver tomu, ze priberies... cize neaka 90ka protein by bol najlepsi asi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ja ako proťák plánujem tú Synthu,ked si pozrieš porovnanie cien nájdeš aj za cca 40e 2kg čo nie je také hrozné ale je vela iných kvalitných proteínov no.. v zložení pozeraj na obsah bielkovín a sacharidov v tom proťáku a cvič až do úmoru
ak možem doporučiť ja nakupujem v mnutrition.sk