Včera som sa pohádal s mojou segrou pri výbere psíka. Mne sa páči Yorkšir a segra hneď zadrela, že či mi nej*be, lebo to je podľa nej kabelkoví typ psa. Lebo jej sa hneď v jej obmedzenom mozgu spojí tento druh psa s za Erikou Judínyovou...
A prečo teba zaujíma čo si myslí? Veď keď bude tvoj, tak máš v riti čo ona naňho hovorí. Neberieš ho pre ňu ale pre seba.
Ja tiež neverím, že toto píše 25 ročný človek.
@riddler to som len o tom uvažoval. Bavili sme sa čisto hypoteticky. Veď ja by som si vybral takého akého by som chcel ja, len ona si myslí, že budem s ním vyzerať ako retard. Ja si to ale nemyslím a neviem ako jej to mám vysvetliť
@likjul samozrejme, že by som si kúpil takého psíka, akého by som chcel ja. Len som chcel vedieť jej názor a prečo ho taký má. Totiž ja chcem zistiť, prečo má taký názor aký má. Aby sme sa pochopili
@jony1212 Vyzerať ako retard môže človek s hocijakým psom, ak retard skutočne je. Ak nie je, tak sa nemusí báť,žeby mu to nejaký Yorkshire alebo iný pes spôsobil.
@tomias to je ako nová definícia buzny? Myslel som, že sexuálna orientácia závisí len od preferencie pohlavia pri výbere partnera, nie od toho akého máš psa
@jony1212 CO je pes? ta mala zdegenerovana vevericka urcite nie! Pusti to do prirody a skape do 2 dni. Kamoska to ma a ani sa to nazrat same nevie, musi to chovat!! chore to je raz do mesiaca. Mal som 12 rokov kopova, zral co prislo do cesty, pes ako ma byt.. krasna postava, posluchal na slovo...
Ked bude mat ten doberman respekt nech si kludne aj troch da na voditko.... Ked budes dospievat tak pochopis ze bud si teply alebo si teply.
@jony1212 nie, je to 42r skrachovana kurva ktora si doma na picu nastrieka slahacku aby jej to ten kvazi pes vylizal. Parodia fakt toto. Ved si to kup kamo kludne, kup si co len chces, len ti hovorim, ze toto pes nie je, iba nejaky odpad pokusov na psoch co sa nedokaze sam ani vysrat.
Kup si radsej nemecku dogu...
Takyto milacikovia idu naozaj k zenam..starsim ludom ..alebo k parom ..ak si sam maj velkeho psa ..
Nech sa o tebe nehovori aky pes... taky pan
Ale aky pan... taky pes
@ixdedede ale ja chcem psíka, ktorého môžem mať v dome. Ja nestojím o nejakých otrasných psov, ktorí by zožrali aj decko. Proste chcem maličkého psa. Sorry, asi nie som potom podľa vás Ideálny muž, keď sa mi nepáči čo sa páči väčšine mužom. No tak život ide ďalej. Ďakujem za vaše obmedzené názory.
väčšia vyšľachtených domácich zvierat by neprežila v prírode
lebo choroby a to, že neboli na to učené od mala
a preto, lebo boli šľachtené kvôli iným vlastnostiam ako schopnosť prežitia
ale to ich nerobí o nič menej zvieraťom
ak by ste aj leva chovali odmalička ako domáce mačiatko, v prírode bude mať problém prežiť, ak ho tam len tak hala-bala vypustíte
Mám veľmi rada ľudí, čo sem prídu, založia jedno fórum v ktorom ani nepoložia otázku a naserú sa, že im nikto nepomohol, aj keď v podstate nikto nevie, o čo vlastne ide alebo aký výsledok zakladateľ fóra očakáva.
Čo si od toho sľubuješ? Že prídeme kolektívne zbiť tvoju sestru? Že ti povieme, že yorkshire je jediný a najlepší pes, áryjská rasa medzi psami?
Sám sa tu nasieraš, že niekto nemá rád určité plemeno a potom nazveš dogy otrasnými psami, ktoré žerú deti.
Ak chceš produktívny komentár tak na: kabelkové potkany (všetko pod 7 kilo) sú najagresívnejšie psy, veľké plemená sú oveľa pokojnejšie a väčšinou aj menej prešľachtené - menej zdravotných problémov. Byt na tvojom mieste tak si adoptujem kríženca okolo 50 cm v kohutiku - urobíš dobrú vec, veľkosť bude ešte stále vhodná do bytu a kríženec bývajú veľmi často zdravšie, než inbredné potkančeky.
Isto na mňa naziapeš ako na všetkých ostatných lebo sám nevieš, čo od nás chceš ale whatever.
Nepochopili ste, čo je podstatou tohto fóra. Som myslel, že z toho čo som napísal sa to dá pochopiť. Tak to skúsim vysvetliť. Predmetom tohoto fóra na čo narážam je obmedzenosť na základe pohlavia. Ja ako chlap nemôžem mať voľný výber psíka akého chcem, pretože sa mi druhí ľudia budú smiať, pritom ženy môžu mať všetko čo len chcú a všetko je v pohode. Ja sa pýtam prečo je to tak? Chápeme sa? Ten výber psa bol len jeden z rôznych príkladov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ja tiež neverím, že toto píše 25 ročný človek.
Kabelkove hovno
Ked bude mat ten doberman respekt nech si kludne aj troch da na voditko.... Ked budes dospievat tak pochopis ze bud si teply alebo si teply.
Takyto milacikovia idu naozaj k zenam..starsim ludom ..alebo k parom ..ak si sam maj velkeho psa ..
Nech sa o tebe nehovori aky pes... taky pan
Ale aky pan... taky pes
väčšia vyšľachtených domácich zvierat by neprežila v prírode
lebo choroby a to, že neboli na to učené od mala
a preto, lebo boli šľachtené kvôli iným vlastnostiam ako schopnosť prežitia
ale to ich nerobí o nič menej zvieraťom
ak by ste aj leva chovali odmalička ako domáce mačiatko, v prírode bude mať problém prežiť, ak ho tam len tak hala-bala vypustíte
A teraz patria medzi najkrajsich milacikov
Ved si z teba kazdy len utahuje co si nepochopil
Čo si od toho sľubuješ? Že prídeme kolektívne zbiť tvoju sestru? Že ti povieme, že yorkshire je jediný a najlepší pes, áryjská rasa medzi psami?
Sám sa tu nasieraš, že niekto nemá rád určité plemeno a potom nazveš dogy otrasnými psami, ktoré žerú deti.
Ak chceš produktívny komentár tak na: kabelkové potkany (všetko pod 7 kilo) sú najagresívnejšie psy, veľké plemená sú oveľa pokojnejšie a väčšinou aj menej prešľachtené - menej zdravotných problémov. Byt na tvojom mieste tak si adoptujem kríženca okolo 50 cm v kohutiku - urobíš dobrú vec, veľkosť bude ešte stále vhodná do bytu a kríženec bývajú veľmi často zdravšie, než inbredné potkančeky.
Isto na mňa naziapeš ako na všetkých ostatných lebo sám nevieš, čo od nás chceš ale whatever.
Poprosim fotku.