@dominica16 jedina nevyhoda, ze sa mi nepaci ich prax v 3.-4. rocniku, ale zas rodicia mi tiez dohovaraju, ze s takymi znamkami ako mam ja by som mala aj na viac blablabla, ale dakujem!!
@d170 hej viem, ale uz aj tak mam vytlacenu prihlasku cize je to nezmenitelne, ale tam by som nerada a preco ze ani jedno ani druhe? ja chcem ist zo zdravotnickej na zubarstvo
@olivamnam tak ako tu už aj napísali, podľa mňa by si mohla ísť aj na gym a ak máš ešte aj dobré známky tak duplom tam máš to plus, že sa síce nesústredíš na jednu vec ale na viac ale budeš ich ovládať dobre. A mala by si navyše ďalšie 4 roky na rozmyslenie kam chceš ísť na výšku (ak chceš) ale áno viem že už máš prihlášky, tiež tým prechádzam takže nemáš začo a stopro z tohoto by som isto brala zdravotnícku
no to je dobrý a hlavne ťažký výber snáď si treba vybrať medzi ľuďmi a zvieratami a čo vyhrá na tú dráhu sa dať síce učiť sa človek musí všade, no zašiváreň sú obe
tak podľa tvojich slov si si už odpovedala sama k zdravotke nemáš žiadne nevýhody baví ťa a a máš to blízko... takže 2. možnosť... ináč aj kamoška sa tam chystá
@olivamnam na výšku je najlepšia príprava gymnázium, lebo každá odborná škola pripravuje nie na vysokú, ale na prax po nej, hoci v dnešnej dobe sa dostane aj na vysokú skoro každý a z každej školy.
ale na odbornej škole ťa všetko nenaučia čo budeš potrebovať a zase naopak niečo čo nebudeš nikdy potrebovať, budeš podrobnejšie preberať.
teraz je taká doba, že gymnázium nie je už len pre "elitu", na väčšinu sa dostane každý a nie sú už ani kladené také nároky na študentov ako kedysi. takže by si možno nemala problém sa dostať a ani udržať s tým, že by si sa hlavne zamerala na predmety, ktoré budeš potrebovať v budúcnosti.
ale teraz je to už jedno, ked si dala na tie dve školy, máš ešte čas na rozmyslenie, skús si zvážiť pri každej plusy a mínusy a rozhodni sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale ked už z tých dvoch, tak je to jedno, nakoľko ani jedno ani druhé robiť nebudeš, rozhodni sa ako chceš, kľudne aj podľa miesta kde tá škola je.
prikrmuj sýkorky cez zimu
na veter. je bio zvierat a na zdrav. bio cloveka
2.možnosť by sa mi viac pozdávala podľa výhod,ktoré si uviedla
Koniec koncov, všetko si musieť premyslieť ty sama, najlepšie sa poznáš a s tým ti nikto neporadí,čo vlastne chceš
ale na odbornej škole ťa všetko nenaučia čo budeš potrebovať a zase naopak niečo čo nebudeš nikdy potrebovať, budeš podrobnejšie preberať.
teraz je taká doba, že gymnázium nie je už len pre "elitu", na väčšinu sa dostane každý a nie sú už ani kladené také nároky na študentov ako kedysi. takže by si možno nemala problém sa dostať a ani udržať s tým, že by si sa hlavne zamerala na predmety, ktoré budeš potrebovať v budúcnosti.
ale teraz je to už jedno, ked si dala na tie dve školy, máš ešte čas na rozmyslenie, skús si zvážiť pri každej plusy a mínusy a rozhodni sa.