Ach .. chcem ísť študovať psychológiu ... neskôr si dorobiť nejakú kriminalistiku alebo dačo také .. ale to je jedno .. proste psychológiu a pracovať vo väzení alebo na súde na polícii ..
Ktorú VŠ by ste mi odporúčili? .. Hľadala som už na internet
@buffer preco prehlad o svete? prehlad o svete potrebuju pravnici, politologovia, burzovi makleri a podobne. no pri forenznej psychologii ide o nieco ine ako o najnovsie udalosti.
@buffer milacku, ako ti pomoze vseobecny prehlad k tomu, ze sa tam budes stretavat s kriminalnymi zivlami? nikto nevravi, ze to je psychologia pre deti. no na taketo pripady ta vseobecny prehlad nepripravi. na to musis mat dostatocne silne nervy a musis byt psychicky vyrovnany.
@viluette ach jaj .... nemyslel som prehľad o tom kde nejaka Rihana naspievala nejaku novu pesničku a pod. ale skôr z oblasti toho čomu sa chceš venovať .... tvoja praca=tvoja sfera zaujmu= tvoj svet, nie ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
@lucinkahc nezastrelim sa preto, vpohode