ahojte mám otázku čo sa dnes viac oplatí študovať na vš? ošetrovateľstvo alebo anglický jazyk? ani s jedným nemám problém, len ma zaujíma názor iných, kde vidíte tieto profesie v budúcnu a ako to je s uplatnením. ďakujem
uplatniť sa môžeš aj s tou tak nenávidenou sociálnou prácou to nezáleží od školy ale od teba môžeš mať aj Harvard alebo neviem čo, ale to ti nezaručí úspech... takže tak
@patris431 určite anglinu ja ju študujem a som veľmi spokojná a na druhej strane viem, že oplatnenie bude tak či tak, či už u nás alebo v zahraničí. Ošetrovateľský kurz si môžeš za 200€ urobiť hocikedy
@3 rovnako, ako si môžeš urobiť kurz angličtiny... len s ošetrovateľským kurzom máš menej možností, ako keď to vyštuduješ...
ale ako @1 - uplatnenie záleží od teba...
@alexrittner
Nechcem sa rozčuľovať, ale vieš, že kurz a troj/päť ročné štúdium na vš majú od seba dosť ďaleko ?
S kurzom za 200€(ktorý je mimochodom opatrovateľský), môžeš maximálne zadky v Rakúsku utierať, kým pri vyštudovaní ošetrovateľstva na vš sa z teba stane zdravotná sestra (nečakane) s príslušným titulom.
@alexrittner veď ale toto nie je téma o opatrovaní. Chcela som len, aby si pochopila rozdiel medzi kurzom a vš.
Inak: Viem koľko opatrovateľky zarábajú a určite to za mesiac nie je šesťkrát viac ako u nás.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Inak @1
ale ako @1 - uplatnenie záleží od teba...
Nechcem sa rozčuľovať, ale vieš, že kurz a troj/päť ročné štúdium na vš majú od seba dosť ďaleko ?
S kurzom za 200€(ktorý je mimochodom opatrovateľský), môžeš maximálne zadky v Rakúsku utierať, kým pri vyštudovaní ošetrovateľstva na vš sa z teba stane zdravotná sestra (nečakane) s príslušným titulom.
Inak: Viem koľko opatrovateľky zarábajú a určite to za mesiac nie je šesťkrát viac ako u nás.