Mám nanomateriálovú chémiu...samá chémia, fyzika, matika + spracovanie dát a podobné srandy...Druhýkrát by som si túto cestu nevolila.. je to fakt smrteľná kombinácia predmetov a volila by som na tvojom mieste ČR, určite
Dovoľujem si podotknúť, že cheming na STU je strojárina v podstate (teda, veľa inžinierstva a málo tej chémie), na Bc stupni máš v každom ročníku v zimnom semestri iba jeden predmet chémiu a v lete nič, možno labák.
@kokosovyorech
Pojdem sa tam mrknut na Den otv. dveri, tak uvidim. @delica
Ved mi hovoria, ze budem jadrovy fyzik a sposobim dalsi Cernobyl, ale to je ine Ake je uplatnenie? @mizoyka
Ved sa to musi krasne doplnat Robit vyskum sa fakt bojim. Zas taky frajer nie som. Je tam aj stereotyp? @cool1223boy
Pozri si nieco o Farmamafii. Nemam na to zaludok. @narazuvzdorna
Dik za radu. Co obnasa strojarina?
uplatnenie... môžeš pracovať v rôznych jadrových aj nejadrových výskumoch, elektrárňach, vyrábať rádiofarmaká, byť obyč. radiologom, riešiť rádioaktívny odpad a potom všetko skoro, čo sa týka jednoducho chémie, lebo jej je mrte veľa
a ako takých chemikov je celkom málo a min. tá radiologia je celkom istý džob, keby si nechcel výskumy a tak (ale je aj samotný 3ročný odbor na to)
@chiffre
Je nás pomerne málo a nikomu už z toho oboru nie je do smiechu, ak si fakt zanietený do chémii, fyziky a matiky tak je to v pohode..najhoršia na tom je matika, keďže sú až dve a tak ma to nebaví , čakala som viac experimentálnej práce..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a z tamtoho... asi všcht
Jo, a Praha je lacnejšia.
Pojdem sa tam mrknut na Den otv. dveri, tak uvidim.
@delica
Ved mi hovoria, ze budem jadrovy fyzik a sposobim dalsi Cernobyl, ale to je ine Ake je uplatnenie?
@mizoyka
Ved sa to musi krasne doplnat Robit vyskum sa fakt bojim. Zas taky frajer nie som. Je tam aj stereotyp?
@cool1223boy
Pozri si nieco o Farmamafii. Nemam na to zaludok.
@narazuvzdorna
Dik za radu. Co obnasa strojarina?
a ako takých chemikov je celkom málo a min. tá radiologia je celkom istý džob, keby si nechcel výskumy a tak (ale je aj samotný 3ročný odbor na to)
Je nás pomerne málo a nikomu už z toho oboru nie je do smiechu, ak si fakt zanietený do chémii, fyziky a matiky tak je to v pohode..najhoršia na tom je matika, keďže sú až dve a tak ma to nebaví , čakala som viac experimentálnej práce..