a keby neboli ľudia jebnutý, otvorili si gppgle a tam naťukali "Univerzita Komenského" tak by si takú primitívnu vec ako kritéria na prijatie našli do tridsať sekúnd.
ale nie, zakladá sa jedno rovnaké fórum za druhým.
ak si niekto hlada VŠ tak ti pomoze stranka portalvs.sk ....ale aj tak skusenost je na nezaplatenie...na tych strankach aj tak moc nie je...takze sa chcem spytat maturova lniekto z bio-che a siel na inu skolu ako je medina?
neviem o tom odbore vela, skoro nic, ale na tu fakultu som sa minuly rok hlasila-na soc.a prac.psychologiu, kvoli tejto skole som maturovala z angliny v tej vyssej urovni, zmaturovala som na 1, a 70% z pisomnej casti, 95% esej, a neprijali ma, pricom prijali ludi, ktori mali nizsiu uroven, aj ked percentualne mozno trosku viac-absolutne sa neposudzovalo podla urovne maturity, aj ked to mali napisane v podmienkach pre prijatie...cize tolko
@Daska317 teraz som na matfyze-ucitelstvo matika-informatika, ale nie je to ono, skusila by som este prijimacky inam, skola ma bavi, ale informatika nie, bola to v podstate taka posledna istota...
a zasa, to ze minuly rok boli na FSES prijimacky, ake boli, neznamena, ze je to tak aj tento rok, musis si pekne pohladat kriteria, a rozmysliet si, kam pojdes, nie je to jedina skola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
krajst.
ale nie, zakladá sa jedno rovnaké fórum za druhým.
a omluvam sa, jebnutí ľudia, v príspevku 3.
"čo to vlastne je?"
veľmi dobre, dievča, to je isto odbor práve pre teba
jasnee pomôže portalvs.sk... alee nie až tak ako ked sa niekoho na to opýtaš... : . takže asi tak
citala si to dalej???...je tam napisane ze na tych strankach aj tak nic nie je...a ze skusenost je na nezaplatenie...
akoo zatial viem číítať .D
takk to mi teda fakt pomohli D
noo máriaa...tak too si ma uplneee už "položila"
aa tak som si verilaa ((
alee dakujeem.. aa ty čo studuješ ak smiem vedieťť ???
a zasa, to ze minuly rok boli na FSES prijimacky, ake boli, neznamena, ze je to tak aj tento rok, musis si pekne pohladat kriteria, a rozmysliet si, kam pojdes, nie je to jedina skola