čaute. Potreboval by som pomôcť s výberom VŠ kedže sam som v koncoch a už dlho si neviem vybrať kam isť študovať a čo. Takže,študujem na gympli,volitelne maturitne predmety mam Fyziku a Informatiku. Počitače ma bavia a z programovania mam asi základy C++
Práve som pozeral testy na prijmačky...trošku hardcore pre mna,už si skoro nič nepamatám takže pochybujem že na FRI zoberu. No pozeral som aj Elektrotechnicku fakultu v ZA a tam by ma vraj zobrali bez prijmačiek ak by som zmaturoval z fyziky na jednotku. A Študoval by som Elektrotechniku alebo Telekomunikacie.
@userone Prijímačky spravíš, teda v mojom ročníku sa ocitlo kopu slabších študentov... ide o to, že potom je to sito. A teda hlavne prvý semester sa to preriedilo poriadne po algebre a ekonómii... no a samozrejme v 3. semestri matematická analýza... čo mňa ešte len čaká
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov