Ahojte je tu niketo, kto chodil/chodí na lekársku fakultu Komenského v BL/ Brne Masarykovu, Olomouci/ Prahe? Alebo právnicku fakultu v týchto mestách? A boli by ste mi ochotný tieto fakulty popísať: priebeh štúdia, príjimácie skúšky, celkovo školu..
Príde mi zvláštne pýtať sa, či stojí za to študovať niekde, čo patrí medzi to najlepšie čo v ČR a SR je. Podľa mňa by si mala skúsiť radšej Harvard. Najľahšie to určite nie je. Neštudujem nič z toho, takže k tomu ti viac nemôžem napísať.
študujem právo v Olomouci, fakulta je sama o sebe fajn, len si musíš dať záležať na dochádzke, takisto skúškové je celkom dosť masaker, ale dá sa zvládnuť, len sa treba učiť pravidelne
ja by som teda svoj výber nemenila, hlásila som sa ešte na 2 ďalšie univerzity, všade ma vzali, no Olomouc mi prišiel ako najpriateľnejšia voľba
ak budeš ešte niečo potrebovať, kľudne sa mi ozvi do správy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ja robim prijimacky do Brna a Olomouca
ja by som teda svoj výber nemenila, hlásila som sa ešte na 2 ďalšie univerzity, všade ma vzali, no Olomouc mi prišiel ako najpriateľnejšia voľba
ak budeš ešte niečo potrebovať, kľudne sa mi ozvi do správy