Chcem sa vas spytat ci vam uz vyberali mandle (krcne), ako to priebiehalo, ci to boli, ako dlho po zakroku ste nemohli poriadne jest a ci sa musi lezat v postielke inaaac osobne s tym zatial nemam moc velke problemy ale co ked niekedy? za odpovede daku
mne vyberali krčné asi 4 roky dozadu, ale nebolo to také strašné, pri zákroku som bol v narkóze, potom ma to dost bolelo, asi 3 dni som mohol jesť len také tekutejšie veci, potom sa to zlepšilo a po asi 2 týždnoch som to už vôbec necítil...
@3 ako mohli vyberat 2x krcne? ked oni nedorastaju, nosne mozu dorast do urcite veku, mne ich vyberali a v nemocnici som bol asi 5 hod dokopy aj menej a uplna pohoda. Otcovi vyberali krcne kedysi a ze par dni iba tekute jes a tak 3 tyzdne to citis a potom pohoda...
Jaj to bol zazitok inac mi ich vyberali pred rokom a 2x nosne...No to ti teda bolo bola som pod narkozou a ked som sa prebrala radsej by som sa odstrelila bolet na hovado rozpravat ani nemozes a aj pri dychani to boli.Ja osobne som nejedla 9 dni a to som uz odpadavalaod hladu maximalne za den som zjedla jeden pribinacik a deci vody som vypila bo strasna bolest uz nikdy viaaaac ale dobra je nato zmrzlina ale az tak na 5 az 7 den inak to boli este viac ale to je u kazdeho inak moju kamosku to bolelo iba 4 dni mna 9 takze tak
hej, ale iba nosnee mi vyberali..dali mi taku tabletku na omamenie a potom si uz pamatam iba ako mi zavazovali ruky spagatom!!svine a ked to skoncilo, len som isla vykasliavat krv do vedlajsej miestnosti..to je cele
Mne raz vyberali, ambulantne, ale popravde jediné čo si pamätám bolo, že sme dlho čakali, potom som tam išla bez rodičov, musela som mať otvorené ústa a dostala som ako bolestné plyšáka Tam moje spomienky končia Našťastie
mne vyberali aj aj.ked som sa zobudila po narkoze bolelo ma hrdlo a ked som prehltala ties ma to bolelo.mohla som pit caj a na dalsie dni som uz postupne jedla a mohla som jest zmrzlinu vtedy to aspon nebolelo ale liecila som sa stoho 2 tyzdne ale vtedy som byvala velmi casto chora tak mozno preto.kazdemu sa to lieci inak.a od vtedy mam pokoj
Takže mne vyberali mandle asi pred 3 rokmi... Som prišla do špitálu deň pred tým a ráno som vstala a zobrali ma na operačnú sálu... tam bola taká milá lekárka a milá sestrička a čírou náhodou sme všetky tri boli Zuzky... dali mi narkózu a do 3 sekúnd som spala ako zabitá a o ničom som nevedela... potom, čo mi vybrali mandle mi hovorila, aby som nerozprávala... a hrdlo ma moc bolelo, nič som nechcela jesť, úplne som tam vychudla... len také polievky bez cestoviny mi dávali z hrnčeka piť... a tak ma asi po neviem kolkých dňoch pustili domov... ale ešte stále ma bolelo hrdlo... ale už som žrala halušky...
daj si radšej celkovú narkozu : ja som ju mala a som rada že som sa nemusela pozerat ako mi vyrezavajú maso z ust. Po operacii nemožeš tak den dva rozpravat a skoro vôbec jest a ledva si umyješ ústa lebo pohyby jazykom narážajú do tej veľkej čerstvej jazvy . Tak za tie dva týždne je to uz dosť zahojene a možež si pokojne nažívať dalej tralalala.
zdravim, ja by som sa chcel opytat tych co maju s tym skusenosti ze ako vyberanie mandli prebieha pri lokalnej anesteze, vsetko do podrobnosti, ci sa sedi alebo lezi, ci sa robia nejake este specialne vysetrenia pred zakrokom, ako dlho sa lezi v nemocnici a ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ak ti to robia v nemocnici,tak tam musíš ležať.(platí poisťovňa)
Takže kľudne môže ísť domov..
nezavidim .....