lúbim mcdonald a on lúbi mňa, mc flurry aj o polnoci, vanilkové latté odtiaľ je najlepšia káva na svete.. ale ostatné pomenej, jem iba tam vyslovene iba keď mám na to chuť, teda keď som tehotná
ale z fast foodov mám asi najradšej taco rey, to je najlepšie a hádam asi aj najzdravšie.
McDonald to je to pozitívne čo vzniklo a prišlo z USA, to je viac ako fast food, to je normálne vierovyznanie a životný štýl, je to niečo skvelé, mať tak viac peňazí a môcť si dovoliť chodiť tam viac, pravda aj tak tam stabilne míňam 10 - 15 € mesačne, čo ináč vlastne nič nie je, teda peňazí dosť, ale to si skoro nič nedávam, len tak skromne
@teny555 - pozitívne? To myslíš vážne? Práve vďaka fastfoodom vedie USA rebríček v obezite, v počte úmrtí v dôsledku obezity, nadváhou resp. obezitou trpia 2/3 amer. mužov a 1/3 detí, obezita stojí USA ročne 91 mld. USD... to je fakt pozitívne...
@salora Pokiaľ vieš jesť s rozumom, tak je to pozitívne...
Kalorický, diablov fast food, ale taký mastný, vyprážaný rezeň so zemiakmi, alebo mastné bryndzové halušky so slaninou si dáte však?
Z McDonaldov, Burger Kingov a iných "cool" vecičiek som bol mimo pred pár rokmi, je pravda, že mi to neuveriteľne chutí, no dnes idem radšej na pizzu, alebo niekde inde.
McDonald keď nakupujem, keď sa ponáhľam, alebo keď dostanem veľkú chuť.
nie si jedina mne to chuti tiez velmi, ale zaujimave je, ze na slovensku ani nie...nemal som este moznost vyskusat Burger King, ale moc sa do toho ani netrham
Subway, to je nieco! ale na slovensku to tiez iba z...packali
@husky och ano subway!!mnamiii, ale mas pravdu tusim som minule videla auto, ze:subway donaska a skoro ma vystrelo!ale tieto veci u nas nie su jedle, tak ako BK a aj Nordsee..take vyborne rybky a oni ich tak do....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale KFC mi aj chutí. =D
ale z fast foodov mám asi najradšej taco rey, to je najlepšie a hádam asi aj najzdravšie.
presne toto som minule s niekým rozoberala
no radsej mam kaviarne, kde podavaju aj sendvice typu Starbucks, Costa Coffee, Pret A Manger,..co u nas chyyyyba
Kalorický, diablov fast food, ale taký mastný, vyprážaný rezeň so zemiakmi, alebo mastné bryndzové halušky so slaninou si dáte však?
Z McDonaldov, Burger Kingov a iných "cool" vecičiek som bol mimo pred pár rokmi, je pravda, že mi to neuveriteľne chutí, no dnes idem radšej na pizzu, alebo niekde inde.
McDonald keď nakupujem, keď sa ponáhľam, alebo keď dostanem veľkú chuť.
nie si jedina mne to chuti tiez velmi, ale zaujimave je, ze na slovensku ani nie...nemal som este moznost vyskusat Burger King, ale moc sa do toho ani netrham
Subway, to je nieco! ale na slovensku to tiez iba z...packali
mam rad europsku stravu