Zdravím, čo všetko si mám zabaliť, prichystať, zobrať na 3 mesačný trip ? Mám v pláne vycestovať do Španielska učiť sa priamo jazyk v danej zemi. Ale to je nepodstatné. Mňa zaujíma, čo všetko mám mať v turistickom batohu a Vaše rady, tipy, triky a pod.
Ja by som určite nešiel bez môjho kamaráta pána Kudlu. Vždy s ním spávam pri hlave, lebo v noci keď v stane spávam furt počujem dáke zvuky okolo tak potom kým nezaspím plánujem ako dobodám toho alebo "to" čo sa objaví vo dverách.
Ak si bol na kratsich tripoch tak sa musis vediet pobalit. Je to to iste. Hlavne sa snazit mat co najmenej veci. V spanielsku je lacno, dokupis co treba.
pocuvaj na otto existuje milion clankov, blogov, zoutube videi, kanalov, podcastov, talkov, cohokolvek, trosku pohladaj podla mna najdes dost uyitocnzch info
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
V stane na pláži. Mňa zaujíma výbava do batoha resp. pod.
Menšie tripy som realizoval, len trip na 3 mesiace, to ani nie.
Čo všetko si beriete, balíte na dlhší trip.
Takéto balenie som mal na erasme vo Francúzsku.
Ubytko pláž, strava z mora príp. shop.
Mám:
-spacák, stan, karimatku, kresadlo, lekarnička, tabletky, hygien. veci, šatstvo, mapu miesta, slovníky, led čelenku, solar. powerbanku, teser, rybar. náčinie, 5m. lano, turistický batoh 65l, prefotené doklady a odhodlanie.
Toto je moja klasická výbava, keď sa niekam vyberiem na menšie tripy. Nemám skúsenosti s mesačnými tripmi preto mám questions.
Dopíš/te mi, čo by sa zišlo resp. čo by ste nebrali.