Však ale ja som čítala v nejakej správe od polície, že DNA nakoniec potvrdila, že všetky tie časti patria jednej žene... Tá poplašná správa sa mohla šíriť netom ešte predtým a jednoducho teraz sa šíri ďalej.
keby len to, pozrite čo mi došlo na FB Venujte prosím pozornosť tomuto oznamu :
Dievčatá - najmä na fakultách, školách, záujmových krúžkoch... dávajte veľký pozor!
Ak náhodou uvidíte dieťa, ktoré plače a kričí, že sa stratilo a vie adresu (môže ju mať napísanú na papieriku, ktorý Vám ukáže), nikam nechoďte !!! Zavolajte políciu, nech ona pomôže. V žiadnom prípade neveďte dieťa na uvedenú adresu. Môžete sa stať obeťou únosu.
Zjavila sa nová, veľmi dobre organizovaná skupina, ktorá sa usiluje kradnúť mladé dievčatá, pričom používa tento trik.
Pošli ďalej a pomáhaj !
už ani deťom netreba pomáhať, sú to kurvy spojenecké
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
udajny patolog z facebooku, ggbb -.-
asi nehryzkal dostatočne slabučko
Dievčatá - najmä na fakultách, školách, záujmových krúžkoch... dávajte veľký pozor!
Ak náhodou uvidíte dieťa, ktoré plače a kričí, že sa stratilo a vie adresu (môže ju mať napísanú na papieriku, ktorý Vám ukáže), nikam nechoďte !!! Zavolajte políciu, nech ona pomôže. V žiadnom prípade neveďte dieťa na uvedenú adresu. Môžete sa stať obeťou únosu.
Zjavila sa nová, veľmi dobre organizovaná skupina, ktorá sa usiluje kradnúť mladé dievčatá, pričom používa tento trik.
Pošli ďalej a pomáhaj !
už ani deťom netreba pomáhať, sú to kurvy spojenecké