Je niečo, čo ľutujete a navždy budete mať výčitky, že ste to urobili/neurobili? Mňa hrozne zožiera jedna vec, mala som kamaráta, ktorý sa mi páčil,zomrel. A do smrti ma bude srať, čo by bolo keby som mu to povedala, možno by bol stále tu...
ono dost zalezi v co clovek veri, a na druhej strane, mne raz jeden clovek povedal ze on by nezmenil nikdy nic, pretoze ak by nieco zmenil - cokolvek vo svojej minulosti alebo vseobecne, tak by to mohlo mat za nasledok ze by nemusel byt tu a teraz tak ako je...
nevravim ze nie je milion veci ktore by som nevratil spat, ale neda sa to vratit spat...a ked sa nieco neda zmenit, je potrebne sa s tym co najskor vysporiadat...kazdy mame svoju horsiu minulost...lutovanim si len budes solit stare rany...
jasne ze su veci ktore som mohla urobit a niektore co som nemala radsej urobit ale vsetko zle je na nieco dobre tak preco mat vycitky a nieco lutovat ? takto to proste funguje a takto to cele aj ma byt... aj napriek veciam co sa mi stali by som nezmenila ani len minutu zo svojho zivota lebo to co dennodenne prezivame nas v urcitom smere formuje a posuva dalej ci uz su to dobre, zle zazitky/skutky/rozhodnutia ... moj nazor
Kamoška sa vydala, mal som jej všetko povedať skôr a nespoliehať sa na to, že ale čo, raz spolu aj tak budeme. Napr. to, ale ja si vyčítam všetko. Aj keď som hučal po mojom havinkovi, keď chcel ísť von a sa mi nechcelo, čo by som za to dal, keby s nami ešte bol. Ach boha zase.... Čaute.
pche... rýpať sa v minulosti a márniť na to svoju energiu je zahanbujúce.. veci ktoré sa stali sa zmeniť nedajú, je preto zbytočné sa nimi zaoberať inak než len pre poučenie sa ako konať v ďalších podobných situáciách.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
no treba žiť dalej, niektoré veci proste nezmeníš
nevravim ze nie je milion veci ktore by som nevratil spat, ale neda sa to vratit spat...a ked sa nieco neda zmenit, je potrebne sa s tym co najskor vysporiadat...kazdy mame svoju horsiu minulost...lutovanim si len budes solit stare rany...
a @7
nevera a skoré materstvo