tak za 4hodky vstavam do prace....ale este popijam pivko uz asi 8me alebo neviem ktore,,,no co...dali mi 1den volna,,po 60hodinach odrobenych v tyzdni,,,,,takze jebem im to,,,aka robota,,,taky pracovnik,,, rano bude veselsie
obliviate hviezdicky budem mat rano na ociach ked dojdem do tej skokotenej roboty ...jak ja to tam nenavidim... !! a na protest si otvaram dalsie,,a mozno ani spat nepojdem,,,,,tak pozor,,jo,,aspon zo 2hodky prespat musim,,,no
ja som zvykli pracovnik na vydrbanej farme,,,, nedaju volno,,,aby som nahodou nemala cas,,,najst si nieco lepsie... ale uz sa zbieram na marodku,,a vyjebem s irskymi skurvysynami!!!! a jo,,najdem daco lepsie ,,nech mi boh pomaha,,inak mu sviecku nepojdem zapalit
a koho to zaujima okrem toho ze nikoho? ja som robila aj 10 dni vkuse z toho 7 dni 8 hodinovky a potom som mala den volno a robila zase a svet sa kruti dalej
nie si jedina ktora chodi do roboty
8hodinovky ? tak to ti zavidim,,, ja jebem 12ky 14ky den co den.... viem ze niesom sama co chodi do roboty,,,ale na protest sa mozem najebat,,,ci nie>?
@torpedo08 dik,,,zavinace ani nejem,,nie este davat pred koment,,,co to je za pakaren? no ale v poho,,a skusim dalej @tunidlo jo o vypovedi snivam,,len nemozem dat vypoved kym nemam daco ine iste,,chapes,,,,a kurva idem spat,,lebo rano fakt uz asi nevstanem
Tak ťa vyjebú a budeš bez roboty, muehehehehe. Alebo si sa mala lepšie učiť, mohla si, ako ja, zohrievať stoličku v kancli a produktívne pracovať tak 4-5 hodín z 8 .
@bilancia lincoln predsa zrusil otroctvo ,ci? to co mas za vymakany job? @miki24 tiez sa z toho ujebavam,, ale tak dnes sa este drzim. musim byt zajtra fresh jak Mojsej po odvyku
dopice z toho chytam najviac nervy vzdy. ked sa ti nepaci tak nic nerob a sed doma na riti bez eura...stazovat sa vie kazdy ale nieco zmenit to nie, klasika
minule sme pili v pondelok od 18:00 (zapíjanie kamošových narodenín)...domov som prišiel o 23:00 natrundžený jak alkoholik z krčmy, ledva som chodil, hneď som si ľahol a zaspal...budík nastavený na 4:00...zobudím sa v noci a bolo mi jasné že musím ísť von na "očistu"...prídem do postele, kuknem len tak zo zvedavosti na hodiny a pozrime že...3:55 ešte že tak skoro ráno nechodia zelení lebo by som vodičák nevidel roky ...
@krzyskova111 ja robievam 60 hodin tyzdenne bezne a mam 1 den volna a mala som mesiac a pol bez jedineho volna a popri tom som stihala milion inych veci a aktivit. to je jedno ci mas 19 alebo 27, ja si taktiez zarabam sama na seba, na svoj zivot, na svoje byvanie, na ucty i na zaluby, ked clovek vie ako si ma zadelit svoj cas tak sa da dosiahnut ovela viac nez len bezduche picovanie a frflanie
@33 nj to pozname ja uz som minimalne 50 krat prestaval pit a furt pijem a mas skvely pristup k tomu podla mna ! Treba robit len tolko kolko vladzeme a nie sa roztrhat pre darmozracov co len beru zisky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
nie si jedina ktora chodi do roboty
@neviemsivybratnick , jo alebo sedi doma na home office a chattuje si na Birzdi, facebooku atd
Pár krát som bol exte v byvalej práci sme tahali aj 48hodín (z drobným spánkom pred PC
pondelok - 8 h.
utorok - 8 h.
streda - 8 h.
stvrtok 15 h
piatok - 18 h
sobota - 18 h
nedela 15 h
to je asi moj tyzdnovy rekord