Myslíte si, že vyhodenie Martiny Šimkovičovej z Markízy (zdieľanie negatívnych príspevkov o utečencoch) alebo nedávno moderátorky Zuzany Závodskej z TA3 (negatívna recenzia na kozmetiku ala Palla na youtube) za vyjadrenie svojho názoru je správne ?
Šimkovičová je jasná.
A Závodská? Ako nech sa na mňa nikto nehnevá, ale keď sa niekto preberie ako chce bojovať za správnu vec po 8ich rokoch na TA3 kvoli kozmetike, tak je to smiešne, ako keď sa Lajčák hral so Smerom na demisiu...
V oboch prípadoch krivda.
MŠ zdieľala bez akýchkoľvek komentárov video, ktoré nelahodilo diktatúre fašistického slniečkariátu.
ZZ vyjadrilo svoj názor na šmejd od ženy, ktorá sama vyzerá ako zlá reklama na svoju prácu.
@antifunebracka Tak ale čo povedala Kormúthová, to bol fakt hardcore rasizmus ako z hlavy najagresívnejšieho nacistu. Neviem, či vyjadrenia typu ,,tú škodnú treba strieľať" sú nejakou ako píšeš pravdou, asi iba v neonacistických kruhoch.
@riddler Hej, hento bolo cez čiaru, už som zabudol aj presné znenie. Ale oľutovala to verejne, napísala to vo veľmi vypätej emócii, nemuseli ju vyhadzovať za TO. Kuk pekný článok » www.redakciar1.sk/2014/05/prehnan...
@antifunebracka To, že jej ukradli odkvapovú rýnu nie je podľa mňa až tak hrozná udalosť, ako keby jej zavraždili niekoho z rodiny, v takom prípade chápem že človek povie aj niečo, čo si v skutočnosti nemyslí, ale toto až tak vypätá situácia nebola, aby bola v takom šoku, že sa neovláda a povie aj nejaké somariny. Podľa mňa to ani nebol nejaký skrat, ktorý skutočne ľutuje, skôr sa odhalil jej skutočný charakter a názory, ktoré dovtedy skrývala.
kde sa vyjadrila, v akej suvislosti o tych utecencoch? neviem presne, o čo ide no v každom prípade moderátor/ka v TV, resp. VP alebo celoplošnéh média nemá čo vyjadrovať svoje vlastné názory na obrazovke...
Ja som tu recenziu na kozmetiku ala palla videla hned ako vysla a neprisla mi nejaka"hanobna", takze nechapem ani nasledne kroky doktorky, ani televizie.
Kto ma cas a chce sa mrknut...
To o tom vyhadzove Závodskej som sa sem-tam dočítal v rôznych článkoch, ale že Šimkovičovú vyhodili, tak to je aj pre mňa teraz novinka
Ale však zdalo sa mi, že dajak ju nie je vídať a to kukám aj televízne noviny keď som bol teraz doma
@feelagain Okrem toho tá moja reakcia tak vôbec nemala byť mienená, ale ty už máš asi nejaký Pavlov reflex z toho komentovania politiky a čítania Denníka N.
@kaiserchief1 lenze ked cosi v diskusii komentujem, urcite to nie je preto, ze mi je niekto nesympaticky, alebo ze ho nemozem vystat, zacni citat s porozumenim namiesto toho, aby si sa snazil dat ludi "dole"
Ja sa čudujem, že niekto kukal 23 minútové video len preto, aby vedel, či hu ma vyhodiť xD zo zvedavosti som si to pustil, ale nemám toľko času a chute, aby som to kukal
ešte vyhodili aj jednu redaktoru z STV za to že vystupovala v nejakom spote na podporu referenda za rodinu,to už považujem za silno normalizačné praktiky vyhodiť niekoho za jeho názor ktorý neporušuje žiadny zákon
Šimkovičová je podľa mňa veľmi inteligentná žena, ktorá má prehľad a vie o čom hovorí so zdravým sedliackym rozumom. Nie je to žiadna pomätená liberálka. Kiež by bolo v politike viac takýchto žien a nie tie (ani neviem ako ich slušne nazvať) takže ***** typu Nicholsonová, Remišová, Cigániková, Beňová, Žitňanská a tá Csafafaneviemčoliová.
@maykym btw len tak zo srandy som si urobila research v čom je taká inteligentná (nie na denníku n, tým vôbec nestojí za to, aby o nej písali) a okrem toho, že v nrsr sedí a čuší ako voš pod chrastou a poberá poslanecký plat, tak nič iné "inteligentné" nerobí
@maykym pokiaľ má poslanecký mandát, tak nech sa ozýva v nrsr a nie vykrikuje na FB od toho tam je, či?
A vôbec, podľa mňa sa jej dá vytknúť veľa veci, napr. šíri dezinformácie, používa nedôveryhodné zdroje a neoverené fakty. Naozaj človek, o ktorom poviem, že je inteligentný
@feelagain povedz dnes pravdu na plnú hubu bez zábran tak ako to je a zajtra ti klopú na dvere, alebo už taký matovič a nicholsonová spraví tlačovku s tým, že na teba dajú trestné oznámenie...takže len toľko k tomu...
@feelagain jasné, ukážkové zmýšľanie liberálov ...čo je proti je klamstvo, rasizmus, nenávisť, homofóbia a neviem čo ešte...a práve tí, ktorí sa najviac ohradzujú tou modernou demokraciou nie sú schopní prijať názor iných a za jeho vyjadrovanie tu vznikajú totalitné praktiky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
A Závodská? Ako nech sa na mňa nikto nehnevá, ale keď sa niekto preberie ako chce bojovať za správnu vec po 8ich rokoch na TA3 kvoli kozmetike, tak je to smiešne, ako keď sa Lajčák hral so Smerom na demisiu...
MŠ zdieľala bez akýchkoľvek komentárov video, ktoré nelahodilo diktatúre fašistického slniečkariátu.
ZZ vyjadrilo svoj názor na šmejd od ženy, ktorá sama vyzerá ako zlá reklama na svoju prácu.
Šimkovičovú dobre že dali preč, aj tak som ju nemal vôbec rád. Prišla mi hrozne nesympatická a namyslená, na obraze som ju nedokázal vystáť.
Kto ma cas a chce sa mrknut...
Ale však zdalo sa mi, že dajak ju nie je vídať a to kukám aj televízne noviny keď som bol teraz doma
teraz nie konkretne o simkovicovej, ale takto svet nastastie nefunguje, ze ti je niekto nesympaticky, tak ho vyhodis
A vôbec, podľa mňa sa jej dá vytknúť veľa veci, napr. šíri dezinformácie, používa nedôveryhodné zdroje a neoverené fakty. Naozaj človek, o ktorom poviem, že je inteligentný
ale pre kozmetiku vyhodiť hmm...to mi až tak správne nepríde