@Hellium nie, mas ho zobrat do ruky, povedat si:,,co by dali za to deti v Afrike?´´ a az potom ho nasledne vyhodis do kosa, ale pred tym sa musis zatvarit sucitne
Nie, ja si nezjedené, plesnivé a pokazené jedlo dávam do špeciálnej vytrínky pre nezjedené, plesnivé a pokazené jedlá a denne sa pozerám, ako mi to tam rastie a vyvýja sa
jasné, že to vyhadzujem ale väčšinou až vtedy, keď sa z nezjedeného jedla stane pokazené a plesnivé
minule som si pestovala pleseň v hrnčeku po čaji, volala sa Amáta a po 3týždnoch mi ju mama vyhodila.
Keď to jedlo je už v takom štádiu(splesneté, pokazené) tak ho radšej vyhodím ale ak to nechcem a nie je skazené tak to radšej dám psíkom alebo kocúrovi ale určite nevyhadzujem do smetia jedlo nezjedené.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
jasné, že to vyhadzujem ale väčšinou až vtedy, keď sa z nezjedeného jedla stane pokazené a plesnivé
minule som si pestovala pleseň v hrnčeku po čaji, volala sa Amáta a po 3týždnoch mi ju mama vyhodila.