Co vas ucia na tej VS? Vacsinu co poznam su nesamostatni ludia, ktori nemaju usta, nevedia sa poriadne o seba starat, nechapu ani daniam, odvodom a nedokazu sa ani porziet do idiotskej zmluvy a precitat 4 riadky. Potom tak vyzera tento stat, ze ludia studuju cisto z recesie, pretoze ocko ma VS, tak aj ty budes mat. Darmo, ze to je pedagogika ktoru nikdy a pod. nieco, co nikdy nebudes robit. Ale to som uz zase inde. Ako pise kolega hore, otvor oci a citaj, v zivote sa ti to este zide.
Zmluvu si prečítať viem, skôr som tomyslela tak, že či je dnom vylúčenia zo školy rovno aj deň kedy môžem byt na intraku posledný deň, alebo po rozhodnutí v škole sa posiela poštou list na intrak na ktorý to príde o pár dni a oni mi potom dajú ultimátum dokedy sa vysťahovať alebo ako
@bravcovekopyto Preco mi vkladas do ust nieco, co som nepovedal? Aj to ta naucili na tej VS? Taketo scestne kvazi narazky su fakt stupidne, ze som aj nieco pisal nejakej krave. gtfo a bez do mekaca.
@bravcovekopyto Ked tak pekne prosis, tak nebudem, ale vysvetli mi jedno. Napisala si, ze som majster sveta, pretoze som vyjadril moj subjektivny nazor, kde som ani len nekonkretizoval, ale zovseobecnil. Ano, to je zcestne. To je, ako keby napisem, ze ty si majster sveta, lebo ta vyhodili z posratej skoly.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A prosimta neurážaj...