ahojte,chcem sa spytat,ze ked mi pride papier z vs v maji,ze ma vyhadzuju a pride mi papier aj z dalsej vs,ze ma prijimaju v maji, tak budem musiet byt aj tak zaregistrovana na urade prace,ked ma prijmu na druhu vs a dokedy? a ake dokumenty treba zaniest
myslím si, že na úrad budeš musieť ísť, lebo to je niekoľko mesiacov a nemáš to ako po strednej, že tam si bola študentom až do konca augusta, aspoň toľko viem ja, ale radšej by som si to ešte niekde overila .. a ja som na úrad musela dať maturitné vysvedčenie a taktiež aj rozhodnutí z VŠ o ukončení
ja este sice nie som na vysokej ale ak predpokladame ze papier o vyhodeni ti pride niekedy koncom maja (alebo juna) a v maji spravis aj prijimacky na inu skolu, tak na ten urad budes musiet ist jedenkrat, pretoze na urad sa musis hlasit asi nejakych 7 dni po vyhodeni a az ked budes zapisana na tej skole vtedy sa to berie, ze studujes, to ze ti pride papier, ze si sa dostala na skolu este neznamena, ze tam aj pojdes a pochybujem, ze ten zapis bude v rozpati tych siedmych dni, ale neviem to naisto, mozno kecam hovadinu
@amedee Musíš ísť na úrad, pretože štúdium VŠ ti končí v momente teda v deň, kedy podpíšeš prijatie listu o vyhodení. Na úrad práce musíš ísť so sebou si zober maturitné vysvedčenie a ešte potrebuješ potvrdenie zo školy od kedy to kedy si bola študentom (presné dátumy!) No i ked ťa zoberú na druhú vš, na tej ti začne semester až v septembri - zvyčajne uvadzajú že 1.9. no na úrade ti všetko vysvetlia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty