minulý rok som nastupila na VŠ. Ale vybrala som si niečo čo ma nebaví a chcem skôr inú školu. Jedna nemenovaná pani v škole mi poradila, že mám počkať kým ma vyhodia zo školy lebo ževraj na našej fakulte vyhadzujú až na konci roka. Pokračovanie v komente
Ked som sa s nou o tom rozprávala bol asi november. v strede druheho semestra som si bola normálne po potvrdenie o návšteve školy a dali mi ho. Tete zo študijneho som priložila isic a všetko v pohode. Ide o to že normálne som zatiaľ študent a využívam všetko k tomu. Myslíte, že mi na konci roka príde normálne vyhodenie zo školy? a že nebudem musieť vracať nejaké peniaze alebo niečo. V podstate som stále študent nie? čiže by to nemal byť problém .
Samozrejme, že nebudeš za ten rok platiť nič. Ale ak pôjdeš na inú školu, prvé 2 roky budú bezplatné, ale tretí si zaplatíš. Na doštudovanie Bc. máš podľa zákona 3 roky. Jeden si si už minula na inej škole.
@james98 Jasné to viem že ten posledný rok si budem platiť. Len som myslela skôr že ked nechodím do tej školy a vlastne po vyhodení sa budem musieť ísť nahlásiť do 7 dní na úrad práce na tie dva tri mesiace kým pôjdem na novú školu. Či ma nemôžu vyhodiť nejak tak, že povedia že som nechodila do školy už dlhšie a budem musieť platiť zdravotku alebo také veci za to že som nebola nahlasena na úrade.
ono vzdy sa rata rok ako celok.. cize aj ked si nastupila a bola si tam jeden den, tak uz do konca toho školského roka si študent aj ti bude platiť isic aj keď by si sa tam už neukázala...
a presne tak ako píše @2 keďže rok si si už minula tak jeden si budeš platiť na Slovensku
Do konca školského roka si študent, potom ťa vyhodia a už nebudeš študent. Za svoju študentskú neschopnosť spätne nič platiť nemusíš a potom treba mať na pamäti čo píše James.
@3 ale mne sa zda, ze tebe pride to ze ta vyhodia az v septembri oktobri.. normalne do 09/2017 by si mala byt student aj isic by ti mal platit, cize podla mna ten urad nebude potrebny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a presne tak ako píše @2 keďže rok si si už minula tak jeden si budeš platiť na Slovensku