no dneska som sa isiel strihat strojcekom ako kazdy mesiac ale nechcel som to uplne nakratko tak som si tam dal nastavec a idem po hlave a naraz ten nastavec odpadol a ja som si nozami zaril do hlavy tak som si to dal uz cele uplne na noze a chcem sa
no mne sa to akoze nepaci..je to ako keby si vyzeral ako nejaky mafian.....alebo daco take..vyholena hlava je otrasna.....mam radsej ked mozem citi chalanove vlasky...a mozem sa s nimi hrat...ale hola hlava ..ehm...nic zaujimave
Mne sa to vobec nepáči.. mi to pripadá akoby sa chcel ten nakrátko ostrihaný človek zvýrazniť - ukázať že je CHLAP... Aj ked nie je.. Ale ked to je náhoda tak to nič, dorastie!!
no mne sa pacia aj taki aj taki... lebo niektori chalani ked im uz len troska podrastu vlasy vyzeraju divne a ini zasa ak maju nejaku divnu hlavu tak je lepsie ked maju troska dlhsie vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Mne sa to vobec nepáči.. mi to pripadá akoby sa chcel ten nakrátko ostrihaný človek zvýrazniť - ukázať že je CHLAP... Aj ked nie je.. Ale ked to je náhoda tak to nič, dorastie!!
len neviem, ako by to prijalo moje okolie
a inak myslim, že je to dost jedno