aké používate výhovorky keď sa vám nechce niekam ísť...napr. ísť na stretávku po 5 rokoch Teda nie že by sa mi nechcelo, ale nemám moc čas. Len nechcem hovoriť, že som chorá alebo, že príde návšteva... nemáte dačo lepšie? celkom by mi to
tiež obvykle hovorím pravdu, lebo je to obvykle "nechce sa mi".
ale inak, keď je to niečo iné, čo by mi prišlo divné niekomu hovoriť (napr. "nemám náladu, lebo sa mi v internetovom rozhovore stala zvláštna vec a nedá sa mi teraz myslieť na nič iné, čiže by som tam aj tak nebol mentálne prítomný a len by ma otravovalo že som tam fyzicky" slight_smile:, tak nenápadito a klišéovito na "prácu"
Z výhovoriek som vyrástla. Poviem, že nejdem a nejdem .
Mnohí výhovorkám aj tak neveria. Ak ich nechcú pochopiť, môžu byť pravdivé alebo lživé a nemá to žiadny zmysel. Dali by sa vymyslieť srdcervúce klamstvá, ale kto by na to míňal energiu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
nechce sa mi
však si to sama povedala ...
Pre boha,prečo potrebuješ za každú cenu klamať? O.o
ale inak, keď je to niečo iné, čo by mi prišlo divné niekomu hovoriť (napr. "nemám náladu, lebo sa mi v internetovom rozhovore stala zvláštna vec a nedá sa mi teraz myslieť na nič iné, čiže by som tam aj tak nebol mentálne prítomný a len by ma otravovalo že som tam fyzicky" slight_smile:, tak nenápadito a klišéovito na "prácu"
Celkovo aj v živote - hovor čo si myslíš.
Mnohí výhovorkám aj tak neveria. Ak ich nechcú pochopiť, môžu byť pravdivé alebo lživé a nemá to žiadny zmysel. Dali by sa vymyslieť srdcervúce klamstvá, ale kto by na to míňal energiu?