áno, ja som ti býval talentovaný výtvarník a potom fotograf, lenže skončila škola a už sa človek nema čas venovať tomu čo ho skutočne baví lebo by nemal čo žrať, a to deprimuje a už vtedy som vedel že toto ma raz bude deprimovať dufam že sa z toho kolobehu upustím raz
za maľbu bocianov ktorých som ani nemaľovala ja ale nejaký starší žia, ja som namaľovala pozadiea bociany sa vystrihli ale 2.miesto v pohodke a potom som vyhrala vedomostný maratón v angličtine aa vyhrala som atlas zvierat taký pekný
Nikdy som nič nevyhrala, zažila som akurát že pár krát som sa ocitla na spodnej čiare tých lepších výkresov, čo zverejnili na vernisáži, alebo, že som v matematickom klokane bola dva krát v tých 20% najlepších riešiteľov Slovenska, či v slovenčine na druhom mieste vo svojej kategórii, ale inák nič...
Trochu ma to mrzí. Chcela by som zažiť, aké to je, byť prvá.
vyhrala som stojan na perá za súťaž v sudoku a taktiež na olympiáde z botaniky..... som bola nútená tam chodiť a tak som sa aspoň naučila nejaké tie latinské názvy rastlín a stromov...
pred mesiacom vo viedni sa mi veeelmi darilo na tenecnej suutazi ... dokopy mam 4 prve, 5 druhych, 2 tretie a 2 piate miesta v roznych tancoch v roznych uurovniach ...
áno. pred veľa rokmi som vyhral súťaž o najlepšiu internetovú stránku pre Informačné centrum Európskej únie v Žiline, tuším 5000,- Sk som vyhral (ale to bolo pred veľa rokmi, dnešná hodnota tých peňazí by bola vyššia)
no áno, ale myslím, že vedomostné to nebolo, asi v štvrtej alebo piatej triede, som vyhrala za najkrajší úsmev no... to sa počíta, ako zručnosť? usmievať sa?
Olympiády zo všetkých možných predmetov, max. prvá v krajskom kole..neznášala som to a nikdy mi nič okrem diplomu nedali (A nikdy ma nepustili na jedinú súťaž, kam som chcela ísť.)
ale hej, nejake tie matematicke a geograficke olympiady. dost casto sa mi stavalo, ze som sa az po case dozvedel, ze som bol prvy a ze som mal ist na krajske kolo, ale clovek za to zodpovedny (ucitelka) mi to proste zabudol povedat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Trochu ma to mrzí. Chcela by som zažiť, aké to je, byť prvá.
A neviem, tak akurát tak nejaké contesty na Youtube
a divadelný festival. (hej, tam sa dá vyhrať)
(podobnosť s prednovembrovou obdobou súťaže čisto náhodná
ale to boli zväčša druhé miesta.
ak je otázka na výhru, tak to len fyzikálna olympiáda.
a to všetko bolo len na zš, teraz je to už naprd