Zapajate sa do hier? Podarilo sa vam uz nieco vyhrat? Nemyslim len los ale aj nejake vecne ceny? Keby vam niekto povedal, ze len vyplnite dotaznik a mate moznost nieco vyhrat isli by ste do toho?
Ked som bol menší za kresbu čo ukazovali aj v TV som dostal encyklopediu to som mal ešte aj na niečo talent lebo som nepil a nedrogoval teraz už len par krat listok na koncert
ja som vyhrala ako 12rocna VIP ucast na nakrucani uraganu (vtedy bol uragan najsamsuper vec na svete a poslala som tam dokonca tri korespondencne listky a na kazdy som napisala "prosim vylosujte ma" a vylosovali ma a volali mi ze sa stretnem s andym a petrom marcinom...a potom ze slecna mate 18? a ja ze nie a oni tak to nam je luto...
Minulú stredu som vyhrala pivo, lebo som uhádla zubra európskeho a potom som ho nadšene každému ponúkala, lebo bolo moje šťastné. Takže na to som najpyšnejšia a kedysi som vyhrala v tombole nejaké blbosti a 20 sk na stieracom žrebe, ktoré mi nechceli dať, lebo som nemala 18 rokov.
nálepky z časopisu Káčer Donald, 200sk,- v Športke, lístok na koncert Vypsanej fixy, dvakrát lístky na koncert Rockyho Leona, 4 veci z tomboly na stužkovej a momentálne verím, že vyhrám gitaru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
inak nic ak sa dobre pamatam
» philips-quiz.creapp.hu/...
A pred tyzdnom mi akurat prisla kniha "Co by urobil Google".
poznacilo to mooj zivot.
a včera vstup zadarmo na jednu akciu s DNA, čo bude dnes u nás ..
A asi by som do toho nešiel, bál by som sa
a to som sa zapojila len tak zo srandy.
tabuľku na kreslenie
lístky do kina
700 eur (cez otca ale nakoniec boli moje)
pár literárnych súťaží za knížky (typu encyklopédia zvierat) a také blbosti
sluchátka