@nietimekki sorry ale nik nám neveril ani že postúpime zo skupiny. A pamätám si, že nedávno na nejakom fóre som bol pre teba za blbca, keď som tipoval za víťazov Slovákov a ty Fínov. Holt, bol som bližšie. Niekedy proste vyhráva srdce.
Pevne verím, že sa budem mýliť a moje predšampionátové prognózy sa nenaplnia a Rusi sa nestanú majstrami sveta. Najväčšie obavy mám z našich obrancov, pretože odohrať zápas s piatimi obrancami len po 24 hod. regenerácií bude zaberák. Ale pevne verím, že to dokážeme. Rusi budú podľa mňa pre našich, z hľadiska herného prejavu, lepší súper ako Češi... Musíme betónovať a dúfať, že dáme z brejkov viac gólov ako súper dokopy Hlavne sa nesmieme nechať vylučovať ! Rusi zatiaľ jednoznačne prehrávali len raz a nebyť geniálneho herca Yemelina a jeho gólu z vymyslenej presilovky a stupídneho rozhodnutia rozhodcov vylúčiť 2 Švédov a žiadneho Rusa po vzájomnej šarvátke, tak Rusi by tu asi ani neboli, pretože v danom zápase stratili nervy O to sa musíme postarať aj my. Ak budeme viesť o dva góly, tak to podľa mňa dáme !
Rusi sú úplne namakaní tento rok. podľa mňa ich nikto neporazí hoci by bolo úplne epické, keby vyhrávali každý zápas a prehrali len jeden a to vo finále, hahaha. not gonna happen, podľa mňa ale.
v každom prípade je mi to jedno, už SVK porazilo Kanadu, porazilo ČECHOV, čo bola úplne najepickejšia záležitosť tohto majstrovsta a ja si spokojne mascím brucho a teším sa. medailu už nesú domov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Myslím, že ten text hovorí za všetko
MY sme Slováci.
veriť treba.
pred desiatimi rokmi bolo zlato naše, teraz bude zasa.
Aj ked... Je zase pravda, ze Rusi idu ako roboti...Ani jeden zapas neprehrali..
Ovečkin ani nebudem komentovať...
Proste ako chcem veriť že vyhráme ale matika nemustí...
som z nich šťastná už takto.
s rusmi máme predsa 100% finálovú úspešnosť. štatistika nepustí
asi toľko k relatívnosti čísel...
v každom prípade je mi to jedno, už SVK porazilo Kanadu, porazilo ČECHOV, čo bola úplne najepickejšia záležitosť tohto majstrovsta a ja si spokojne mascím brucho a teším sa. medailu už nesú domov