v tom momente je 80% zo všetkých mojich problémov fuč a už môžem riešiť len tie pre mňa skutočne dôležité..
1. oslávil by som to veľmi s ľuďmi ktorých mám rád
2. prerozdelil nejaké financie s rodinou a pár kamarátmi
3. a potom si už zariadil život ako len chcem
Zavolala by som môjmu drahému partnerovi a povedala mu, že od dnešného dňa si môžme na počkanie plniť sny a začali by sme to aj robiť
No a potom by som nejaké peniaze poslala našim domov a keď si ich najdu na účte povedala by som im o tej skvelej správe. Staň sa tento dobrý život prosím.
Kupim si luxusny dom/byt v KE, malicky domcek pri mori, utulnu chatu v alpach alebo niekde kde je snech. Nejaké veci na auto, rodicom peknu dovolenku, jedno riadne auto, starym rodicom dovolenku, bratovi byt, sestre co bude chciet. A ked sa este nieco zvysi tak niekam na spoznanie ameriky alebo europy.
všetko je márnosť nad márnosť a zas len márnosť, peniaze vás neurobia šťastnými, je to len fikcia...
po čase zistíte, že ste tak, kde ste boli, sami, opustení a zničení svetskými márnosťami....
v živote človeka sú iné hodnoty, ktoré vás urobia šťastnými....
no milion zaraba na birdzi kazdy druhy uzivatel, cize tu by som s tym nemachrovala, ale na FB by som posielala spravy aj ludom, s ktorymi si nepisem ze DPC MAM PENAZE.
a hned by som isla checkovat pozemky, kde si postavim domek.
@semhamforas
jasné, veď tie decká sú tak "sprosté", hneď by vytrubovali , že majú peniaze...
obyčaje takých potom vydierajú tie špiny mafiánske a o všetko prídu...
rozum v gatiach, plány ako miliardári a skutek utek...
Na to, že som tu jeden z najväčších mizantropov ma dosť prekvapuje, že som tu zatiaľ zrejme jediný kto sníva o veľkých prachoch hlavne preto, aby niečo v spoločnosti výrazne zmenil a niekomu pomohol.
ja sa neviem nejak zvlast intenzivne tesit. cize v duchu by som si povedal, ze popici a potom by som fungoval presne tak ako doteraz, len s tym rozdielom, ze by som bol o milion bohatsi
@karlotiskot tak 1M € je dost malo penazi na to aby si nieco zmenil
Ale napriklad ja som aj sebec, cize aj keby som to povazoval za dost penazi, tak by som spolocnosti nepomahal. Pomoc si skr zasluzia moja rodina nez cudzi ludia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
1. oslávil by som to veľmi s ľuďmi ktorých mám rád
2. prerozdelil nejaké financie s rodinou a pár kamarátmi
3. a potom si už zariadil život ako len chcem
No a potom by som nejaké peniaze poslala našim domov a keď si ich najdu na účte povedala by som im o tej skvelej správe. Staň sa tento dobrý život prosím.
po čase zistíte, že ste tak, kde ste boli, sami, opustení a zničení svetskými márnosťami....
v živote človeka sú iné hodnoty, ktoré vás urobia šťastnými....
a hned by som isla checkovat pozemky, kde si postavim domek.
jasné, veď tie decká sú tak "sprosté", hneď by vytrubovali , že majú peniaze...
obyčaje takých potom vydierajú tie špiny mafiánske a o všetko prídu...
rozum v gatiach, plány ako miliardári a skutek utek...
Ale napriklad ja som aj sebec, cize aj keby som to povazoval za dost penazi, tak by som spolocnosti nepomahal. Pomoc si skr zasluzia moja rodina nez cudzi ludia