Ja zasa nechapem, preco to sem pises, ked ti to tak vadi, tak si ich nevsimaj.A clovek sa uci.
Ja sa sam priznam, ze dakedy si spravim z druheho srandu. A tak napsiem hovadinu, na moj v kus na zasmiatie.
A po dalsie, nemusim vediet o tej veci uplne nic. Ale Birdz je miesto pre mladych a mozu sa vyjadrit ku vsetkemu. Takze oni pisu len a len svoj nazor, ako by to riesili oni, mohli to niekde iba pocut a popri tom nemusia mat ziadnu sksuenost alebo znalost. Takze absolutne nechapem na com sa ty chlapce znervozdnujes.
co nato povedat...ja sa nezapajam tiez do tych o ktorych viem bacov fuz..ale ak sa niekto potrebuje zviditelnovat a zvacsovat si ego hlupostami tak mi je to jedno...staci to odignorovat..aj ked to niekedy dost nastve, ked chceme uprimnu radu, alebo aspon normalny nazor...tot vse
mnooo tak pre vsetkych ja (dnbasser) a kubo (ilovednb) sme 2 ludia 2 kamarati ktori maju rovnake zaujmy a tak asi preto mame dost podobne profily...viac sa nad tym nezamyslajte...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ja sa sam priznam, ze dakedy si spravim z druheho srandu. A tak napsiem hovadinu, na moj v kus na zasmiatie.
A po dalsie, nemusim vediet o tej veci uplne nic. Ale Birdz je miesto pre mladych a mozu sa vyjadrit ku vsetkemu. Takze oni pisu len a len svoj nazor, ako by to riesili oni, mohli to niekde iba pocut a popri tom nemusia mat ziadnu sksuenost alebo znalost. Takze absolutne nechapem na com sa ty chlapce znervozdnujes.
prispevky od veci ???
14. ak nie ste ta ista osoba tak sorry
je tu asi 5 ludi ktory prispievaju do kazdej diskusie, ich nazory su niekedy nielen zbytocne ale aj otravne
kiezby sa vratilo spet stare dobre forum, tam toto nebolo