@trdelniiiq nie, ale city človeka môžu podnietiť to, ako bude vyzerať. (Čo sa týka tetovaní, piercingov atď...napríklad) Aspoň ja mám s tým teda skúsenosti, nehovorím, že je to pravidlo.
@tunidlo myslel som to tak, ze vyzor cloveka sa nemusi nutne spajat s jeho emocnou/intelektualnou strankou..
to, ci muz vyzera drsne, predsa v konecnom dosledku neimplikuje zaroven to, ci dokaze byt viac citovo zaangazovany, ako muz jemnejsich crtov tvare/vyzerajuci nie drsne
celkovo tieto generalizacne vyroky (ktore sa nedaju exaktne odmerat a potvrdit, ze tu generalizovat za urcitych okolnosti mozme) su podla mna somarina
No trosku debilna otazka, ale viem z vlastnej skusenosti, ze ten co vyzeral milsie a lepsie bol svina. Ale to zas mohla byt len zhoda okolnosti, urcite to nezalezi od vyzoru si myslim
urcite...ved ked chalan dostal do vienka geneticku vybavu drsneho vzhladu, tak samozrejme si bude zakladat na cistych citoch, ako inak
...inak podla vyskumov su pre zeny pocas ovulacie najpritazlivejsi drsni chlapi, a tym zenam sa nieco prepne v mozgu, co im "nasepkava", ze ti drsniaci budu super zlati, citlivi oteckovia
@echoechoecho tam nejde o citliveho otecka ale o zjav, kde cim drsnejsi, tym silnejsi a lepsi ochranca a dalsie aspekty, ktore sa mi pisat nechce a najdes ich na googli
@trdelniiiq ale ba...maloktora si pri zhliadnuti drsniaka racionalne odvadza taketo veci, ze "ooo, aky drsny, to bude ochranca", co si ..to si len dnesna pseudoveda nejaka odnoz socialnej evolucnej biologie vysvetluje ten vyber drsniakov...a inac o tych citlivych oteckoch bol robeny prieskum v USA, a taka bola najcastejsia odpoved tych zien
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A ak uvidíš na ulici nejakú buldočiu tvár a mníšku, budeš mať o ich citoch, ktoré bližšie nepoznáš, presne takú istú predstavu?
OK, sorry, asi som dezinterpretoval, čo si povedal
Prišlo mi, akoby si tvrdil, že je hlúposť spájať akýmkoľvek spôsobom tieto dve veci, napríklad tak, ako sa to spája v nadpise.
to, ci muz vyzera drsne, predsa v konecnom dosledku neimplikuje zaroven to, ci dokaze byt viac citovo zaangazovany, ako muz jemnejsich crtov tvare/vyzerajuci nie drsne
celkovo tieto generalizacne vyroky (ktore sa nedaju exaktne odmerat a potvrdit, ze tu generalizovat za urcitych okolnosti mozme) su podla mna somarina
Ale tak odmerať by sa to aj dalo, len to by sme najprv museli vedieť, čo je to "často"
@fleur1301
Niektorí otázku pochopili a hneď hlasovali a možno, aj keď si myslia presne to isté, kvôli nejasnosti otázky hlasovali za presne opačné možnosti
...inak podla vyskumov su pre zeny pocas ovulacie najpritazlivejsi drsni chlapi, a tym zenam sa nieco prepne v mozgu, co im "nasepkava", ze ti drsniaci budu super zlati, citlivi oteckovia