Caute mam 16 a vcera som sa rozisiel s mojou frajerkou,stale som myslel ze budem smutny ked sa s nou rozidem pretoze uz sme sa rozisli na 4 dni a to dva krat ale ona mi povedala ze ma nelubi uplne nechutnym tonom a vomne sa v tom zabila vsetka laska k nej
ano, chápem tvoj odpor k nám ženám, aj ja mám odpor k chalanom nemysli si
Ale ak nechceš sám vzťah, tak ho predsa nemaj, ak sa na to necítiš, a nechceš byť viac sklamaný.... a to ste boli spolu rok? A aj tak je najlepšie byť single Aspoň do tej 18
no tak sa hlavne upokoj...poplac si..ponadavaj...a po urcitom case sa vsetko spravi...uvidis..ani nebudes vediet ako...hlavne neries svoje obavy..teda zatial..lebo ked budes mat 38 a stale budes sam lebo sa budes bat sklamania.az to bude divne prajem vela stastia..
No ja som mal jednu super holku, potom som dosiel na prve stretko dokaleny jak svina a bolo to v pohode, az ked sme nesli do segrinho volneho bytu a nezacal som robit kktiny.. Este v ten den mi napisala ze v pohodee.. Ze sme len kamosi a ze sa to napravit da, druhy den: ze sme kamosi a neda sa to napravit a treti den: nepriatelia(iba z jej strany)
Najhorsie je ze lubit ma moze prestat kazda ina ked ju to uz po nejakej dlhsej dobe nebude bavit a ja sa mozem snazit kolko chcem pochybujem ze niekto v tomto veku dokaze lubit tak dlho aby to bolo nieco vazne a zistujem ze asi ani ja by som to nedokazal Naozaj mam este cas a treba si uzit.
neboj ... taketo stavy som mala aj ja, ale musim ťa ubezpečiť, že tieto nalady budu pokračovať a budu sa meniť až budeš mať uplne iný nazor. veľa šťastia
isto by som sa k tomu nestavala tak, ze uz nikdy nic...az ked to buje skutocne, lebo nevies kedy to pride, v 18 nemusis najst skutocnu lasku tak isto ako 20 a tak...proste ked to pride tak pride, a na baby si davaj bacha, musis si nechat nejaky cas na to, abz si vedel ci jej mozzes veerit abo nie, a ci ona ta tiez tak lubi ako ty ju ja som tiez hovorila ze dlhodobe vztahy moc a teraz sme oslavili rok ..a je to super
n otake stavy som mala aj ja ale tak polrokasom si uzivala a potom som stretlacloveka s ktorym je to vsetko ine ktoreho fakt lubim a bojim sa ze sa sklamem to ej jasne obcas mu aj poviem ze hm klen do kedy a jeh oto nastve ze mu neveri male chape ma..no musim verit
musis byt silny, treba na to cas... taketo iste stavy som prezivala aj ja, ked prislo toooo sklamanie... no a prislo uplne v najnevhodnejsej chvili.. bolo to tazke.. myslela som, ze uz nikdy nebudem lubit... no presiel isty cas a ja som si uvedomila, ze je tu asi niekto , koho zacinam lubit.. no istotne viem, ze budem opatrnejsia ako som bola predtym... tak aj ty.. nic sa neboj, bude dobre.. uplne ta chapem, ze teraz nechces nikoho... tak to je fajn.. neboj, zabudnes casom a bude fajn... DRZ SA
No, ja som na tom celkom tak isto... ked by aj mohlo cosi byt, vzdy si spomeniem na to ako by to na konci mohlo dopadnut, a vykaslem sa na vsetko... takze aj ja uzivam vyhody slobody...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale ak nechceš sám vzťah, tak ho predsa nemaj, ak sa na to necítiš, a nechceš byť viac sklamaný.... a to ste boli spolu rok? A aj tak je najlepšie byť single Aspoň do tej 18
Prisiel si nato,ze si primlady na vztahy... proste to tak byva,neries...zabavaj sa,uzivaj volnost,na zaväzky mas este vela casu.
Hlavu hore,a nepozeraj sa nato tak,ze odmietam lasku,kvoli bolesti,ktora prijde.
Ak spravis vsetko preto,aby ta bolest neprisla tak neprijde...