Akurát mi montujú na byte dvere, cena ma byť 200eur (40 za kus). Potrebujem vedieť nejaký postup komunikácie, vyjednávania - ako zraziť cenu. Dáke body, čo mu mám hovoriť, argumenty, na právnickej sa to myslím aj učia (kebyže je tu nejaký právnik). Jednod
Niektoré si niekde poškriab a potom na nich teatrálne vyskoč (= vyvoláš moment prekvapenia → možno šoku ; ale ak sú to rambovia 2x väčší, než Ty, neviem, či by som toto odporúčala) a pýtaj sa ich, ako je možné, že Tvoje nové dvere sú ešte pred používaním poškriabané.
Dvere, zárubne sú už kúpené. Oni iba montujú a za to pýtajú 40eur na kus. Jasne, že majú ceny dané dopredu. Všetci to majú - keď ťa chytia policajti, oni majú tiež ceny (pokutu) dopredu dané, a nevyjednávaš s nimi? Vyjednávanie je základ, nie vždy sa to podarí, ale keď sa o to ani nepokúsiš...
Hlavne na nich nezačni niečím takým, ako že sú drahý, alebo že to zle robia a podobne... To podľa múdrych kníh nepomôže ... Som nejaké knihy kedysi na túto tému čítal, no niesom schopný sem napísať návod a vlastne si to už ani nepamätám
@interrupcio to je síce pekne, ale keď tak na to pozerám, ako mi to 7hodín robia a ešte to stále nemajú hotové, neviem koľko by som to robil ja sám, bez všetkého naradia
"dám 30 viac nemám" keď nejde prihodíš 5 euro a ak by nechceli spustiť ani potom povieš im že si zavoláš ďalších ...ale s firmou ktorá má stanovené ceny toto nespravíš lebo sa na teba naozaj vyserú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Inak ak bude mat zakaznik "ciganske reci" je dost pravdepodobne ze si bude dvere montovat sam, alebo to bude odflaknute