bolo to ešte na zš a chalanovy celý deň dulo v hlave
ale nemám dôvod teraz niekoho.... ...schválne kto by ma k tomu teraz vyprovokoval (už to nie je vôbec jednoduché)
Neprejavujem sa týmto štýlom. (aspoň si nespomínam na takúto situáciu)
A hlavne by som asi poriadne nikomu nedočiahla na tvár a než by moja ruka vyletela do takých výšin, dávno by bola zastavená, alebo by ciel uhol.
@grietusha Inak toto mi pride ako situacia z nejakeho filmu V ktorom bare robíš, žeby som jeden štvrtkový večer došiel a dali by sme repete, strašne sa na tom smejem, komaš ma štýl
jó vlastne.
Boli sme v bare a nejaký týpek došiel k záveru že s kamoškou sme frajerky a že mu to vlastne vôbec nevadí, že je to aj celkom milé. Tak som sa ho opýtala čo mu to nevadí len vďaka tomu že sme dve ženské a nie dvaja chlapi, a keď povedal že áno, tak som mu vlepila celkom peknú.
Potom sa týpco chcel biť
@burner2 ou jes, díky za uznanie to bolo v bare, v ktorom už nerobím, teraz prevádzkujem podnik a málokedy som za barom, večery už takmer vôbec ale ak by si sa niekedy stavil v Brne, isto ti dám koordinácie.
jj, mala som 8 a bolo to v škole a chalan ktory sa mi lubil a i ja jemu, ma tušim chytil za riť keď sme šli po chodbe z telocvične a taku som mu dala, že mal prsty moje otlačené na líci .D mi ho bolo potom fest lutúto ke´d som stála za trest v kúte .D
a ozaj potom na druhom stupni.... malo kedy sa dostalo k silnej fakce ale s tym si zrovnavam ako som raz kusla strašne silno spolužiaka do kolena (zimné snehové brhlenie a tak a neskutočne ma nasrali) a odvtedy som mala pokoja :happy:
celkovo fakcy sa mi nelubia...su tak strašne melodramaticke... skorej človeku vykrútim ruku alebo tak
Jednému spolužiakovi na ZŠ som cez prestávku dal facku, pretože cez hodinu našej zlatej milej nekonfliktnej pani učiteľke angličtiny povedal, že má zuby ako bobor. Síce mi to je ľúto, ale bez tej facky by sa možno nešiel ospravedlniť. Takže také zmiešané pocity. :/
Bol to celkom agresivny jedinec a viedol dost nepekne reci o mne blizkych osobach... bol dost na mol, takze sa iba prekvapene zozbieral zo zeme, ale keby bol triezvy, najskor mi to bez vahania vrati...
@burble Tak co si pisala, len dosiel a povedal ze mu nevadi ze ste s kamoskou par (co sa len domnieval) aa ty si mu struhla na zaklade toho ze bol mozno trocha homofobny, co podla mna nieje dôvod na facku, ale mozno bol agresivny alebo ta obchytkaval, alebo urazal kde by facka bola na mieste
@burner2 a takáto "polovičná" mužská homofóbia je najhoršia, to je akoby si myslel že lesby existujú pre potešenie chlapov, zatiaľ čo pohľad na gayov sa mu nepáči tak nemajú čo existovať.
boha ľudia ani homofóbmi nevedia byť poriadne, sodomagomora.
jo a mal pritom taký tón a pohľad akoby si pohonkával pritom jak to hovoril.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
ale nemám dôvod teraz niekoho.... ...schválne kto by ma k tomu teraz vyprovokoval (už to nie je vôbec jednoduché)
ale tak tá facka nemusí byť až taká silná aby z toho mal niekto červené líce
"dostanu facku, když budu ještě chtít pivo?"
tak som sa zasmiala a povedala som mu, že ak mi dovolí dať mu facku, tak mu to pivo rada dám.
zasmial sa a nastavil mi líce.
užila som si to.
doteraz sme kamoši
Neser luciju. A neurazaj jej ludi.
Zvlast, ak je opita
A hlavne by som asi poriadne nikomu nedočiahla na tvár a než by moja ruka vyletela do takých výšin, dávno by bola zastavená, alebo by ciel uhol.
Boli sme v bare a nejaký týpek došiel k záveru že s kamoškou sme frajerky a že mu to vlastne vôbec nevadí, že je to aj celkom milé. Tak som sa ho opýtala čo mu to nevadí len vďaka tomu že sme dve ženské a nie dvaja chlapi, a keď povedal že áno, tak som mu vlepila celkom peknú.
Potom sa týpco chcel biť
bol úplne hnusný, drzý a som rada že som ho vlastne nezabila
a potom som prišla na to že som sa mu páčila a tak sa choval ako debil
ale sadla no
celkovo fakcy sa mi nelubia...su tak strašne melodramaticke... skorej človeku vykrútim ruku alebo tak
a teraz som si spomenula na toto. Ten ublížený pohľad na konci sa mi vždy rátal.
zato ja som schytala dve poriadne...
Bol to celkom agresivny jedinec a viedol dost nepekne reci o mne blizkych osobach... bol dost na mol, takze sa iba prekvapene zozbieral zo zeme, ale keby bol triezvy, najskor mi to bez vahania vrati...
boha ľudia ani homofóbmi nevedia byť poriadne, sodomagomora.
jo a mal pritom taký tón a pohľad akoby si pohonkával pritom jak to hovoril.
A aspon si mu tam na pamiatku zanechala pekny otlacok?