takze ludia co poznate Skalicu alebo ste tam boli pozret tak co sa tam oplati vidiet ? viem ze sa da na nete vela najst ale chcem vidiet nejake reakcie od ludi proste diky
@foxylady@catmartina no tam mam v plane ist
a este pre druhu menovanu tak su tam tie vinohrady a Batov kanal ale to asi nebudeme stihat lebo na hovno sa tam cestuje aj ked zijem asi 60 km od Skalice ale na hovno spoje no no ale sak nejake tie kostoliky alebo co pofotim a tak
@vladqog ale tak ja zijem v omnoho vacsej diere tu neni uplne nic a mne sa pacia pamiatky tam nejake su je to relativne blizko som zahorak a nikdy som tam nebol no tak tam ideme
@vladqog ja byvam nedaleko od Malaciek a nevim teda ci poznas Malacky ale tam neni uplne nic obchod na obchode nalepeny stale sa stavaju nove a buraju stare jedina kulturna pamiatka na ktoru sa da pozriet je asi synagoga a aj to je nejaka umelecka skola s toho spravena ci co a potom kostol je ako tak pekny no a nakoniec zamok a ten uz je asi 300 krat prerobeny bola tam nemocnica kedysi teraz je hned vedla no ale to uz teda ani z daleka nevyzera ako pamiatka sak sa kukni
@catmartina@foxylady@vladqog tak ludia bol som tam a teda podla mna je tam velmi pekne celkovo taka dobra atmosfera ide s toho mesta co sa u nas povedat neda a to je pritom relativne kusok no uplne iny ludia ako tu proste a k tomu dobre a lacne pivko o com mozem u nas iba snivat a to zijem na dedine a boli sme aj na Batovom kanali skoro mi nohy odpadli asi tak 15 km sme nachodili a bolo 35 stupnov len som to dosral ze som sa nepozrel poriadne na net ze iba cez vikend su otvorene pamiatky takze som len z vonku pofotil a hotovo no nic niekedy sa tam snad este vratim cez vikend
@decry jj normalne keby som sa nejak postavil na vlastne nohy tak sa tam aj prestahujem lebo chcem byt na zahori ale ne tu kde som a Skalica je urcite najkrajsi kut zahoria
@silviaaa v muzeu som bol lebo to bolo jedine co je otvorene aj cez tyzden neviem teda ci to je zaroven aj galeria alebo ne no boli sme iba tam dole lebo tam to je zadarmo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a este pre druhu menovanu tak su tam tie vinohrady a Batov kanal ale to asi nebudeme stihat lebo na hovno sa tam cestuje aj ked zijem asi 60 km od Skalice ale na hovno spoje no no ale sak nejake tie kostoliky alebo co pofotim a tak
@vladqog ale tak ja zijem v omnoho vacsej diere tu neni uplne nic a mne sa pacia pamiatky tam nejake su je to relativne blizko som zahorak a nikdy som tam nebol no tak tam ideme
takze taka Skalica bude pre mna urcite pekna